Vékony a mezsgye olykor valóság és szimuláció között, vagy épp valóság és valóság között. Hiszen az airsoft egyszerre olyan, mintha valamelyik kedvenc játékunkba vagy egy igazi háborúba csöppennénk. Csak épp a kettő között, a lehető legjobb helyen. A természetben, igazi emberekkel és barátokkal, közösséggel, vérontás nélkül – na de persze nem tét nélkül!

Ha játszottál valaha is FPS-el (first-person shooter) a virtuális világban, alighanem ismerős számodra, hogy a célzást megkönnyítő piros lézer/kereszt látható lövés előtt. Nos, ez az airsoft világában is elérhető. Így szinte olyan lesz, mintha valamelyik kedvenc játékodban lennél – csak sokkal élethűbb és élvezetesebb. Az Airsoftplaza.hu kínál ilyen red dotokat a fegyverek és egyéb kiegészítők mellett.

Mik azok a red dotok?

A red dotok egyfajta célmeghatározó optikák, amelyek piros pontot vetítenek ki a lencsére és nagyítással rendelkeznek. Innen is a név, a dot a pont, amit megvilágít a piros lézer (red). Különböző méretekben és kialakításokkal lehet őket használni, az adott fegyver és a célzás pontosságának függvényében. A picatinny vagy weaver sín lesz az, ahová fel kell szerelni.

Gyors és pontos célzást tesz lehetővé, nem véletlenül olyan népszerűek sokak körében. Legyen valaki kezdő, haladó vagy igazi profi, óriási segítséget nyújt a pályán. Érdemes védőlencséket is használni hozzá, amelyek egyrészt megvédik a lencsét, másrészt nagyobb biztonságot nyújtanak. De nem kell félni, nem zavarnak majd a célzás során, hiszen könnyen cserélhetőek és el is fordíthatóak.

Milyen airsoft fegyverekhez kompatibilisek?

Lényegében szinte bármelyik airsoft fegyverhez találni olyan red dotot, amivel jelentősen lehet növelni a hatékonyságot. Az Airsoftplaza.hu által forglamazott airsoft AEG/AEP fegyvereken pedig garantált az optika működése.

Minden játékos más és más felfogásban mozog, ezért fontos a széles kínálat a különböző típusú távcsövekből. Közelharchoz vagy távolról is hasznát vehetjük ezeknek a kis lézereknek. Előbbi esetek az ún. CQB-k (Close Quarter Battle), ahol azonnal és gyorsan kell reagálni, nincs idő sokat gondolkodni.

Készülj fel a terepre!

Az alapvető eszközök mellett, mint amilyen természetesen a fegyver, a különböző kiegészítők is nagyon hasznosak a játékhoz. Sisak, egyenruha nélkül sem nagyon mehetünk ki a pályára. Az említett red dotok mellett pedig pisztolyzsebek, sapkák és mellények is elérhetőek.

Az Airsoftplaza.hu a red dotokon kívül elektromos és gázos airsoft fegyvereket és további kiegészítőket is forgalmaz. A termékek jó ár-érték arányban megvásárolhatóak, így hosszú távon hű társaid lesznek. Ezek akár személyesen is megtekinthetőek a budapesti cím alatt (1097 Budapest, Koppány utca 2-4., Tesco üzletsor), de a webáruházban is meg lehet őket rendelni, ahol részletes leírásokat találsz róluk.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: airsoftplaza.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.