Elrendelte a Székesfehérvári Járásbíróság a Bicskei Járási Ügyészség indítványára annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint ajándékokkal, közös programokkal kiskorú fiúk bizalmába férkőzött azért, hogy fajtalankodni tudjon velük.

Bicskén fogták el

A Fejér Vármegyei Főügyészség közleménye szerint nemi erőszak elkövetéséhez szükséges vagy azt könnyítő feltételek biztosításával elkövetett nemi erőszak bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt csukták le a férfit. A férfit múlt csütörtökön fogták el a rendőrök Bicskén.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ajándékokat vett a gyerekeknek

 A gyanúsítottal szemben hasonló bűncselekmény miatt büntetőeljárás van folyamatban, ezért fennállt a bűnismétlés és az elrejtőzés reális veszélye. A nyomozás adatai szerint a férfi több kiskorú fiúval létesített elektronikusan vagy személyesen kapcsolatot, közös programokkal, kisebb értékű ajándékokkal igyekezett a bizalmukba férkőzni, felajánlva nekik azt is, hogy az éjszakát a lakásában tölthetik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Testi kapcsolat

Az ügyészség úgy fogalmazott, hogy a gyanúsított a  személyes találkozókon kinyilvánította nekik érzelmeit, testi kapcsolatba lépett velük, a kezüket simogatta, megcsókolta.

Az iskola előtt kapták el

A férfi február 29-én Budapesten a szülők tudta és beleegyezése nélkül, közös program ígéretével a gépkocsijába csalt, majd Bicskére vitt egy alig 12 éves gyereket.  A gyanúsított útközben megfogta a kiskorú kezét, aki azt elrántotta. A rendőrök a férfit Bicskén, az általános iskola előtti parkolóban ellenőrizték, ahol vele volt a gyerek is.

Hamis jogsival járt

A férfi egy 2020-ban haláleset miatt bevont vezetői engedéllyel igazolta magát. Az okmányt rendszeresen felhasználta személyazonosításra annak ellenére, hogy tudott annak valótlanságáról. 

Több gyerekkel tartott kapcsolatot

Előkerültek a férfi elektronikus levelezései is, amelyekből kiderült, hogy több gyermekkorúval is kapcsolatot tartott fenn közösségi oldalakon, valamint a saját arcképével ellátott holland személyazonosító okmányt akart az internetről rendelni.

Egy anyuka vette észre, hogy nem stimmel valami

Két hete, egy aggódó szigetszentmiklósi anyuka bejelentése nyomán bukkantak rá hete S. Tiborra. A nő ugyanis nem nézte tétlenül kamasz fia italozását, kimaradozását, bezárkózását. A gyerekkel folytatott egyre több beszélgetés alapján összeállt számára a kép: egy idős férfi városszerte tinédzsereket traktál itallal, cigarettával, ajándékokkal, miközben nem rejti véka alá vonzódását a fiatalokhoz.

Pénzzel hálózta be a fiatalokat

A férfi módszere egyszerű volt: márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek ajánlatokat tett. Az ajándékokért vágyai kielégítését kérte, amelyekért esetenként 5-10 ezer forintot is kínált. Kiderült, hogy korábban már elkapták hasonló bűncselekmény miatt a szigetszentmiklósi férfit. A rendőrök a házának alagsorában – többek között – erotikus ruhákat, maszkokat, erotikus segédeszközöket foglaltak le. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció