A környékbeliek nem is sejtették, hogy Lagzi Lajcsié az ingatlan. A napokban került rá ki a tábla, hogy eladó.

Lajcsit a jellegzetes hangja buktatta le

Az utcában sétáltatta a kutyáját a Blikk egyik olvasóriportere, amikor felfigyelt rá, mintha Galambos Lajos hangját hallaná. Kiderült, tényleg ő az, éppen a házát próbálhatta meg eladni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A részletekről beszélt egy potenciális vevőnek

Lajcsi éppen arról mesélt, hogy mik az ingatlan méretei és milyen szobák találhatók benne. Kitért arra, hogy milyen felújítási munkálatok zajlanak, hallotta meg az olvasóriporter. Az elmúlt napokban többször is látott arra munkásokat és munkagépeket parkolni a ház előtt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megkeresték Lajcsit

Lagzi Lajcsit végül utolérte a lap, és kifaggatta arról, hogy tényleg övé-e a luxusvilla. Nem volt egyszerű dolguk, mivel Lajcsi éppen a múlt héten közölte, hogy többé nem vállal nyilvános szereplést. Ezúttal azonban kivételt tett.

Elárulta a trombitaművész, hogy tényleg ő árulja-e a házat

“Furcsa, hogy bármi történik velem, az azonnal hír lesz. Na, mindegy… “ – kezdte mondanivalóját Galambos Lajos. Bevallotta, hogy valóban övé az ingatlan.

Elmondta, miért vette

Bő egy éve azért vásárolta, mert oda szeretett volna költözni a gyerekeivel. A ház óriási, így ki lehet benne alakítani teljesen önálló lakrészeket is. Ez ideális lett volna a számukra.

A levegő is jó arrafelé

A villa a Sas-hegy déli oldalán található. A levegő minősége kitűnő arrafelé, és mivel Lajcsinak fulladásos betegsége van, ezért is lett volna ideális számára ez a környezet. A Buda exkluzív részén fekvő épületet egy gyönyörű park is övezi.

Meggondolta magát

Ha sikerül értékesítenie az ingatlant, akkor a belvárosban vásárolnak ingatlant. Két fia ott lakhatna és irodát is tudna nyitni. Az idősebb diplomata-közgazdász lesz, a kisebbik pedig jogász.

A lányáról is beszélt

Lánya, Bogika dizájntervező. Lajcsi elmondása szerint hazánk népszerű előadói számára tervez ruhákat. Úgy véli, neki is jut hely majd a belvárosi ingatlanban.

Ezért adja el Lajcsi a házat

Elmondta, hogy másképp látja már a jövőt, ezért értékesíti a villát. Állítása szerint a bírósági ügyeihez nincs köze a lépésének. Kijelentette, hogy nem igaz, hogy mindent eladna, és nem áll szándékában az sem, hogy külföldre költözzön. Az sem dőlt még el, hogy hol kell letöltenie az áramlopásért kapott három és fél éves börtönbüntetését.

Nem mondta meg, mennyibe kerül a villa

Arra a kérdésre már nem volt hajlandó válaszolni Galambos Lajos, hogy mennyi pénzért válna meg a luxusvillától. Egy szakember szerint egy ilyen többgenerációs ingatlan azon a környéken biztosan többe kerül, mint 400 millió forint. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajos – Forrás: archív