Az 50 éves Kamarás Iván ma már tudatosan távol tartja magát a negatív rezgésektől, és úgy véli: sosincs késő az álmaink megvalósításához. Az utóbbi időszakban több show-műsorban is bizonyította a sokszínűségét. Láttuk már táncosként, a Sztárban Sztárban ezerarcú énekes-átalakulóművészeként, A Dal 2023-ban pedig saját dalát énekelve is megmutatta tehetségét.

Két fia van

Színpadi és filmszerepei mellett otthon szülőként is helyt kell állnia. Igaz, az apaszerep sem mindig gyerekjáték, főleg egy 21 és egy 19 éves fiúval. „Egy apa szerintem mindig kicsit később fogja fel a szülői létet, mint egy édesanya. Az én esetemben legalábbis így történt” – fogalmazott a népszerű színész. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szigorúbban fogták a szülei

„Kettőt pislogtam, és eljött a tinédzserkor, amikor meg már nem volt feltétlen irányadó, hogy mit mond az ’öreg’. A kamaszkor mindig egyfajta bizonytalanságot szül, hogy a gyerekek mennyire fogadják meg a tanácsokat, intelmeket, miképp dacolnak a szülőkkel. Persze ennyi idősen én is keresztülmentem ezen az időszakon, bár engem sokkal szigorúbban fogtak a szüleim.” – tette hozzá

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nincs akkora megfelelési vágy

„Én nem vagyok egy katonás szülő, de a mai világban talán ez nem is működne, hisz a gyerekek többségében már nincs akkora megfelelési vágy a felmenőik irányába, mint bennem vagy az én generációmban még bőven megvolt. Persze én is terelem őket, támogatom, bármi is legyen az álmuk” – nyilatkozta Kamarás Iván a Story magazinnak.

Elődöntőbe jutott saját dalával

Kamrás Iván elárulta: napjainkban az teszi boldoggá, hogy bejutott A Dal 2023 elődöntőjébe a Polinéz sanzon című dalával, amelynek nemcsak előadója, hanem zeneszerzője is. Saját elmondása szerint olyan dallal szeretett volna indulni, ami nem róla szól.

Öröm és jókedv

„Adni szerettem volna valami olyat, amire szerintem most a legnagyobb szükség van: ez az öröm, a jókedv. A néző érezze jól magát, ha hallja ezt a dalt, felejtse el a napi terheket, és mosolyogjon rá a világra. Boldogsághormon, arról szól, hogy csak észre kell vennünk a csodát, mert sosem késő újrakezdeni!” – fogalmazott Kamarás Iván.

Terápia a hivatása

„Egyébként én magam is eszerint élek, hol sikerül, hol nem. Színpadi emberként pedig egyfajta kötelességem is jót közvetíteni. Az, aki egyszer kilép a világot jelentő deszkákra, akarva akaratlanul is formálja az embereket. Én egyfajta terápiaként tekintek a hivatásomra” – fűzte hozzá.

Mindennap meditál

A színész azonban nem csak a színpadi létből töltekezik, bár a Sztárban Sztár is egy nagyon izgalmas, értékes utazás volt, és a dalverseny is új kihívást jelent. Kamarás Iván számára a mindennapi meditáció jelenti számára az állandó zajszűrést.

A lélek és az elme tisztán tartása

„Hét éve kezdtem el foglalkozni a transzcendentális meditációval. Ez egy mantragyakorlat, amit naponta kétszer szoktam elvégezni. Ez egyfajta pszichikai tehermentesítés, a lélek és az elme tisztán tartása, átmosása, amely megszabadít a sok zsizsegéstől. Mindenkinek csak javasolni tudom az elsajátítását, mert a belső béke megteremtéséhez elengedhetetlen, hogy a kikapcsoljunk” – foglalta össze gondolatait a művész a témával kapcsolatban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kamarás Iván. Forrás: Facebook.