Zokogva adott interjút Tóth Gabi csütörtök este a TV2-nek. Az énekesnő elmesélte, hogy továbbra is támadások érik keresztény hite miatt, ezért is vonul vissza egy időre a közösségi médiából. Azt is rosszul esik neki, hogy iskolai végzettsége miatt alázzák. Gabinak ugyanis nincs érettségije, amelyet már többször a szemére vetettek.

Halálos fenyegetések

Tóth Gabi csütörtök este a Tények Plusznak beszélt, először és utoljára az őt ért támadásokról. Az énekesnő állítása szerint, az utóbbi időszakban közel száz halálos fenyegetést kapott vadidegenektől, de ismert emberek is naponta rajta élik ki a frusztrációikat.

Visszavonult a közösségi médiából

Gabi nem érti a gyűlöletcunami okát, tudomása szerint nem bántott meg senkit, pusztán őszintén vállalta a hitét és értékrendjét, amihez mindenkinek joga van. A közösségi médiából visszavonul, albérletét szeretné saját lakásra cserélni, a jövőben pedig kizárólag a családjára és új produkciójára akar koncentrálni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Házmester hergelés”

„Én nem rejtettem véka alá a hitemet. Ez nem egy annyira titkos dolog volt, hogy én a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy szent Szűz Mária, tehát nagyjából erre butítottak le, ilyen házmester hergelést csináltak a karakteremből, miközben én évek óta beszéltem a hitemről” – mondta a TV2-nek az énekesnő.

Állítólagos fenyegetések

Erre reagálva Gabi az interjúban sírva mesélte el, hogy állítólag 85 darab halálos fenyegetést kapott, átlagosan reggel 7 és este 11 között.

Ezt gondolja Flour Tomi

Flour Tomi is betámadta, ezt írta Twitter oldalán: „Ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben”. „Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze”.

„Hiteltelen ember”

Erre reagálva Gabi a TV2-nek ezt mondta: „Az, aki köpönyegforgatónak tart, az iskolai végzettségemmel aláz, gúnyol a közösségi oldalain, számomra hiteltelen ember. Főleg, hogy azt hirdeti, fogadjuk el egymást.

Rajongói adnak erőt

Az énekesnő szerint rajongói adnak neki erőt, főleg, mikor olyanokkal keresik meg: „A fogyatékkal élő gyermekeiket elhozzák a koncertjeimre, mert azt érzik, azt mondják, Gabi, te majd átmosod ezt a kis lelket, majd talán erőre kap”.

Az igazi Tóth Gabi

Gabi az igazi énjéről ezt mondta: „Mondhatnám úgy is, hogy nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. Voltam egy kiskamasz, voltam egy kamasz, egy lázadó, rocker. Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, családanya lettem… és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amiket otthonról hoztam. És akinek családja és gyermekei vannak, pláne nem kell ezt magyarázni, mert pontosan fogják érteni, miért mondom ezt”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tóth Gabi énekelte a Himnuszt a Fidesz kampányzáróján

Kiemelt kép: