Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke is hírt adott tegnap este történt halálos baleset az M6-oson, időközben kiderült, hogy a tragédia áldozata egy tíz év körüli kislány.

A baleset körülményei ismeretlenek

Mint megírtuk a rendőrség információi szerint a baleset este 19 óra magasságában történt az M6-os autópálya, Budapest felé tartó oldalán, az 55-ös kilométerszelvénynél. A baleset körülményei egyelőre ismeretlenek, annyi biztos, hogy két személyautó ütközött.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

A két kocsiban összesen nyolcan utaztak

Ahogyan arról portálunk is beszámolt a két kocsiban összesen nyolcan utaztak, a vétlen autóban egy martonvásári család ült, akik korábban Rácalmásra, egy állatorvoshoz vitték a házi kedvencüket, egy nyuszit oltásra.

Az édesanya vezetett

Deltahírek úgy tudja, hogy az édesanya vezetett, mellette a férje, hátul pedig a három gyermekük utazott.

Kapcsolódó:

Hazafele tartottak

Hazafelé tartottak, amikor az adonyi kihajtó előtt egy fekete autó hátulról belerohant a család autójába. Az ütközés akkor horderejű volt, hogy a kocsi a szalagkorlátnak csapódott.

Meghalt az egyik gyermek

A hátul utazó tíz év körüli kislánynak olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy a helyszínen elhunyt. A hírek szerint a testvérei és a család többi tagja is és súlyos sérüléseket szenvedett, az apa könnyebben sérült, a másik kocsi vezetője nem sérült.

A balesetet okozó jármű sofőrjét őrizetbe vették

Felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja annál a sofőrnél, aki járművével halálos balesetet okozott kedd este az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Adony közelében – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Videó a baleset helyszínéről

Ki is hallgatták a vétkes sofőrt

A rendőrség honlapjára szerdán feltett közlemény szerint a 25 éves győri sofőrt kihallgatták, majd őrizetbe vették.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel, a balesetet okozó jármű, Deltahírek