Emellett házassága is véget ért Kulcsár Edinával. Most egy interjúban beszélt arról, milyen küzdelmeket élt át az idén.

Nehéz évet tudhat maga mögött

Tavaly meghalt a nagypapája és a bátyja, véget ért a házassága Kulcsár Edinával, idén év elején pedig három és fél hónapon belül mindkét nagymamáját is elveszítette Csuti. A családi tragédiákról a Frizbiben mesélt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Késő este érkezett a hívás

„Nagymamámék nem voltak betegek. Apum anyukája elesett, lett egy combnyaktörése. Megműtötték, minden rendben volt. Beszéltem vele telefonon, mondták, hogy 1-2 nap fekvés a kórházban, és minden rendben lesz, jöhet haza. Még délután beszéltünk vele, az egész család, és késő este jött a hívás, hogy meghalt – emlékezett vissza.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Jobb lesz neki

„Ő bekerült a kórházba, köhögéssel és egyéb dolgokkal. Ez egy pénteki nap volt, beszéltünk vele telefonon, beszélt vele Medox is telefonon. Mondta neki: „Dédike, gyógyulj meg! Hamarosan találkozunk”. Szombaton és vasárnap is beszéltünk vele, sokkal jobb volt a hangja, jól reagált a dolgokra. Úgy éreztük, jobban lesz” – fogalmazott.

Elköszönni sem tudtak tőle

„Hétfőn reggel telefonált az orvos, hogy éjszaka kapott egy tüdőgyulladást, menjünk be elköszönni… Mondom: micsoda?! Amikor bementünk elköszönni, már nem reagált – elevenítette fel a drámai pillanatokat Csuti a Bors beszámolója szerint.

Házasságának is vége lett

Az interjúban arról is beszélt, hogy az első, nehezebb időszak után már el tudta engedni volt feleségét. Amiről kell, kommunikál vele, de az összes közös ügyüknek vége. Ezzel együtt az üzletember újraépítette a baráti társaságát, és ismét rátalált a szerelem.

Új barátnője lett

Csuti 2022-es éve izgalmasan alakult párkapcsolatai tekintetében. Januárban derült ki, hogy Kulcsár Edinával különválnak útjaik, aki nem sokkal később pedig közölte, hogy új párja van. Április elején Csutira is rátalált az új szerelem, és meg is mutatta a nyilvánosságnak barátnőjét, Ginát.

Tiszavirág-életű szerelem

Augusztus végén viszont arról szóltak a hírek, hogy szakítottak, majd arról, hogy az üzletember a Farm VIP forgatásán összemelegedett Szorcsik Viki színésznővel. Ez a kapcsolat sem tartott azonban sokáig.

Nem klasszikus hétvégi alap

„A gyerekekkel kialakult egy rendszer, eszerint heti 2-3 napot mindig velük töltök. Előfordul az is, hogy Edina telefonál, és azt mondja: a gyermekek apához szeretnének menni. Ilyenkor, ha programom van, lemondom, és már találkozom is velük. Szerencsére nem a klasszikus hétvégi apuka vagyok” – árulta el.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A teljes interjú itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk a Frizbi Youtube-csatornájáról származik.)