Sztrókkal fekszik kórházban a Piramis együttes legendás énekese, Révész Sándor. A családja mellett a rajongók, a pályatársai, és volt szerelmei is aggódnak érte. Zalatnay Sarolta, aki egykoron a zenész felesége volt, biztos benne, hogy Révész Sándor fel fog épülni.

Sztrókot kapott

Drámai videóban tudatta a rajongókkal a 68 éves Révész Sándor, hogy baj van, sztrókot kapott. A zenész jelenleg Pécsen, a 400 ágyas klinikán fekszik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kórházból jelentkezett be

„Élő közvetítés 2022. március 16-án Pécsről, egy klinikáról. Nagyon küzdelmes napokat élek meg. Sokat gondolok rátok, sokat ad a tudat, hogy vagytok. Szorítsatok értem, isten áldjon benneteket – fogalmazta meg gondolatait a zenész” – ezt mondta Facebook videójában a kórházi ágyon fekvő Révész Sándor.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Időben került kórházba

A közösségi oldalára kikerült közlemény szerint az agyvérzés következtében sérült funkciók helyreállíthatóak, vagyis jó eséllyel fel fog épülni, köszönhetően annak, hogy időben került jó kezekbe.

Elmaradnak a koncertjei

„Jobb oldalát érintette az agyi katasztrófa, a beszédközpontot nem. A derűért, optimizmusért, humorérzékért és háláért felelős területek is tökéletesen működnek. A közeljövőre tervezett és mindannyiunk által nagyon várt életút-esteket a történtekre való tekintettel el kell halasztanunk” – írta Révész Sándor csapata a közleményben.

Szeretetháló

Révész Sándor családja azt kéri a rajongóktól és a támogatóktól, hogy mindenki küldjön pozitív energiát. „Jó lenne őt most egy közösen szőtt, óriás szeretethálóval körbeölelni, lélekben; kérünk mindenkit, aki teheti, hogy erősítse ezt a hálót a maga részével”.

Házasságban éltek

Zalatnay Sarolta 1975-től házasságban élt Révész Sándorral. Az énekesnő azt mondta, hogy nyomasztja, amikor arra gondol, hogy a korosztályának tagjai, mint Som Lajos, Somló Tamás és Kóbor János már nem élnek.

Imádkozik érte

„Amikor meghallottam, hogy kórházba került, azonnal elkezdtem érte imádkozni. Sanyival kapcsolatban fel sem merült bennem, hogy őt is elveszíthetjük. Erős férfi, ezért a halál a személyével tulajdonképpen összeegyeztethetetlen” – mondta a Borsnak az énekesnő.

Egy koncertjére akarta meghívni

Cini egészen biztos benne, hogy Révész Sándor fel fog épülni. Három évvel ezelőtt beszélt utoljára telefonon Révész Sándorral, amikor az Erkel Színházban tervezett koncertjére akarta meghívni.

Jó kapcsolatban maradtak

„Érdekes, hogy a válás ellenére olyan jó maradt a kapcsolatunk, hogy mindig érzelmes puszival üdvözöltük egymást. Harag egyikünkben sem volt, talán túl fiatalok voltunk anno ahhoz, hogy egybe kössük az életünket. Őt nagyon szerették a nők, amit én nehezen kezeltem”.

Leghíresebb dalai

Révész Sándor a Generál és a Piramis énekese. Leghíresebb dalai: Ha volna két életem, Vigyázz a madárra és a Nem tudtam, hogy így fáj. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha volna két életem

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta és Révész Sándor – BPK-montázs