Elfekélyesedett egy strandon szerzett seb, amputálás lett a vége. A cukorbeteg Müller Péternek műlábra lenne szüksége, ezért jótékonysági koncertet szerveztek, hogy összegyűjtsék a szükséges 4,3 millió forintot. A Rock Hangjai elnevezésű jótékonysági koncert szombaton, augusztus 27-én lesz a Budapest Voice Beat Próbateremben, Óbudán.

A betegség diagnosztizálása

Az édesipari termék gyártóként dolgozó Müller Péternél 2005-ben fedezték fel a II-es típusú cukorbetegséget. 2016-ban egy strandolás során keletkezett a bal talpán egy apró seb,  mely sok kezelés után sem gyógyult meg, elfekélyesedett, majd csonthártya gyulladást okozott, melynek a láb térd feletti amputálása lett a következménye. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Müller Péternek próbálnak segíteni

Müller Péter

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Műláb 4,3 millióért

Nemrég lehetősége nyílt egy speciális műláb beszerzésére, amivel ha megtanul járni, akkor végre a kerekesszéket lecserélheti egy botra. A műláb teljes összege 4.300.000 Ft, ennek egy bizonyos önrésze van, amit neki kell kifizetnie, hogy javuljon az életminősége. Mivel Müller Péter nagy rockzene rajongó, jól ismeri a zenészeket, az együttesek is őt, ezért jótékonysági koncertet szerveztek neki.

Rock nemzedék

Wicky Black a Rockpagoda vezetője mindig céljának tartja a jó ügyek támogatását, mikor Megyery Anikó a Rock Nemzedék énekesnője a rendezvény szervezője  megkereste, hogy segítsen a válasz nem is volt kérdéses, majd sorban jöttek a támogatók így a Mex Rádió is.

Hangszersimogató

A jótékonysági rendezvény augusztus 27-én Óbudán a Bogdáni út 1-ben, a Voice Beat próbaterem udvarán lesz. Egy igazi családi eseménynek ígérkezik, mert lesznek gyermek programok, mint például hajfonás, arcfestés, hangszersimogató, játszósarok, meseóra. Aki teheti, jöjjön  el, mert nagyon klassz zenekarok lesznek – mondják a szervezők.

A fellépő zenekarok és vendégek

A Druida zenekar nyitja a rendezvényt 14 órakor, fellépők között lesz még a Señor zenekar, a Hisztéria, Celia, PonEz zenekarok. A rendezvény színvonalához Bebők Tamás csodálatos szaxofon előadásával járul hozzá. Az est záró zenekara este 21:00-kor a szervező Megyery Anikó  vezette Rock Nemzedék lesz Tunyogi Péter ,P.Mobil és Mobilmánia dalokkal  vendég  Sztankay László az Old Boys zenekarból.

A támogatás módjai

A támogatói jegy 2000 forintba kerül és  minden jegy tombolasorsoláson vesz részt. A sorsolás 22:00-kor lesz. A támogatásokat Müller Péter, az alábbi számlaszámon várja: Raiffeisen Bank Zrt Müller Péter 12012307-01409003-00200001 A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez a rendezvény programja

Kiemelt kép: illusztráció