Elérkezett a nagy nap, hiszen az 1982. október 3-án született Vajna Tímea 40 éves lett. A milliárdos özvegy gyorsan egy videót is csináltatott magáról. Fürdőruhában, luxusékszerekkel, luxusállatokkal, luxusvillában, luxuspezsgővel ünnepelt. Na igen, élni tudni kell. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Milliárdos élet

Palácsik Tímea 1982. október 3-án látta meg a napvilágot Miskolcon. Nem túl tehetős szülei akkor nem is álmodhattak arról, micsoda életutat fut be a kis Timike, és már a harmincas éveinek a közepén a milliárdosok életét éli, negyven évesen pedig a világsztárok lakta Los Angelesben lesz saját luxusvillája. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jól házasodott

Palácsik Tímea 2013-ban vette fel a Vajna Tímea nevet, ekkor házasodott össze Andy Vajna milliárdos filmproducerrel, aki abban az időben a TV2 tulajdonosa és az Orbán-kormány filmügyi kormánybiztosa volt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bántalmazták

Tímea élete nem volt mindig játék és mese. 2008-ban jött össze Damu Roland sorozatszínésszel, akivel évekig élt együtt bonyodalmakkal teli kapcsolatban. Damu többször bántalmazta, börtönbe is került emiatt. Miután kiengedték senki sem kereste, nem nagyon kapott több szerepet, végül koronavírusban meghalt.

Befolyásos emberek

Tímea a tanársztrájkokról híres miskolci Herman Ottó Gimnáziumban érettségizett, majd marketinget tanult, így került Pestre. Több kiadónál is dolgozott, közben szépségversenyekre járt, végül figyeltek rá a befolyásos emberek, ez pedig megtetszett Tímeának.

Világsztárok

A Damu Rolanddal történt rázós szakítás után Andy Vajna párja lett. Összeköltöztek a Rózsadombon álló villájukba, ott fogadták Andy nemzetközi barátait, többször járt náluk Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas vagy éppen Sylvester Stallone. Tímea bekerült a nemzetközi körforgásba.

Kirívó öltözékek

Milliárdos férje végleg hazaköltözött Amerikából Budapestre, de Tímea akkor már kétlaki életet élt, sok időt töltött az USA-ban, hogy megszerezhesse egy szép napon az amerikai állampolgárságot. Közben már építette az Insta-oldalát, ahol folyamatosan kirívó öltözékekben fotóztatta magát.

Milliárdos lett

Férje, Andy Vajna 2019 januárjában kapott szívinfarktust, meghalt a rózsadombi villában. Ezt követően az egykori producer vagyonának java Timire szállt, vagyis 37 évesen milliárdos lett.

Luxusvilla

Most, három évvel később hozzá méltó módon, luxuskörülmények között megünnepelte a szülinapját. Bikiniben, tangában, luxusékszerekkel, luxusállatai társaságában, az amerikai luxusvillájában, luxuspezsgőt kortyolva partizott. A közösségi oldalára pedig csak ennyit írt: “Csoda, hogy ezt is megértem.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Tímea szülinapi videója

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: Instagram