Bereczki Zoltánnak olyan dologról kellett lemondania heteken át, ami az életét jelenti. Nem énekelhetett, orvosa még a beszédtől is eltiltotta.

Súlyos betegséggel küzdött

Bereczki Zoltán még december elején betegedett le. A művész bejelentette: súlyos gégegyulladással küzd, így le kellett mondania a szokásos karácsonyi országos turnéját, a színházi előadásait, illetve az összes év végi fellépését. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem érte maradandó károsodás

 „A helyzet most az, hogy bár a doki megnyugtatott, hogy semmilyen maradandó károsodás nem ért, semmi olyan nincs a gégémben, ami ne gyógyulna meg, nem énekelhetek egy darabig” – nyilatkozta Bereczki Zoltán a pénteken. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szigorú csend és pihenés!

„Szigorú csend és pihenés! Ez most az első számú ‘gyógyszer’, amit be kell tartanom, ha énekelni szeretnék! Márpedig szeretnék! Ez az életem! A türelmeteket és a megértéseteket kérem!” – írta betegsége idején a sztár.  

Minden utasítást betartott

„Minden orvosi utasítást szigorúan betartok  és mindent elkövetek, hogy mielőbb újra együtt legyen a banda!” – tette hozzá énekes-színész tavaly év végén az Instagram-oldalán, ma reggel pedig a Mokkában újabb részleteket árult el betegségéről.

Megijedtek a rajongók is

A műsorban Bereczki Zoli elmondta, hogy súlyos gégegyulladása miatt nem kevesebb mint 15 koncertjét kellett lemondania, ami miatt rajongói is nagyon megijedtek.

„Soha nem voltam ennyire beteg”

„Egyszer azt gondoltam, hogy meggyógyultam, úgy éreztem, hogy jobban vagyok, megcsináltam két koncertet egymás után és a következő nap már nem volt hangom, nem tudtam beszélni sem. Ilyen beteg nem voltam még soha életemben” – vallotta be az énekes.

Minden nyelés egy sírásos pillanat volt

„Volt olyan éjszaka, hogy nem tudtam nyelni. Annyira fájt, hogy minden nyelés egy sírásos, kiabálós pillanat volt” – árulta el Bereczki.

Mi lesz vele hang nélkül?

„Ez az éjszaka volt az, amikor azt gondoltam, akkor át kell gondolni, hogy mit fogunk csinálni hang nélkül: hogy akkor tanítani, rendezni fogok. Vagy egy teljesen civil foglalkozás” – morfondírozott Bereczki.

Mostanra felépült

„Én afelé toltam a hajót, hogy teljesen kijöjjek ebből. Minden reggel ott álltam a János Kórházban” – részletezte szörnyű betegségét Bereczki Zoli, aki szerencsére mostanra teljesen felépült, játszik színházban és nagykoncertje is lesz tavasszal – olvashattuk a Blikk cikkében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bereczki Zoltán. Fotó: archív