Letartóztattak egy Pest megyei anya-fia párost, akik állítólag azért támadtak rá egy idős asszonyra, mert azt hitték, lopott a kertjükből. A 74 éves nőt brutálisan megverték, levágták a haját, majd bezárták a házba.

Levágták a haját, betömték a száját

A durva támadás a Pest megyei Tápiószőlősön történt, áldozata egy 74 éves, beteg asszony volt. A két támadó, egy anya és a fia az idős nő házának ablakán mászott be. A szomszédok szerint boxerrel bántalmazták, levágták a haját, betömték a száját. Ezek után bezárták a házába, majd magára hagyták. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azt gondolták, lopott tőlük

A helyiek tudomása szerint a két támadó nem messze lakik az idős hölgytől. Állítólag azért támadtak rá, mert azt gondolták, hogy ő lopott a kertjükből.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Békésen élt

A szomszédok szerint az idős nőnek eddig senkivel nem volt nézeteltérése, békésen élt. Az eset óta a az asszony szomszédja is retteg: attól fél, hogy bántani fogják, mert őt is megfenyegette már a támadó páros.

Többször is elájult

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy súlyosan megsérült áldozatnak, csak fél nap után, másnap reggel sikerült kimásznia az épületből, mert többször is elájult. Miután kijutott a házból, a polgármesteri hivatalhoz fordult segítségül. Már megkapta a szükséges kórházi kezeléseket, és jelenleg egy idősek otthonában gyógyul.

Letartóztatták őket

A bíróság elrendelte az 56 éves nő és fia letartóztatását. A két vádlott tagadja a történteket, az anya elég érdekes módon önvédelemre hivatkozik.

Rablás és személyi szabadság megsértése

A BudaPestkörnéke.hu írt egy hasonlóan durva esetről: a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rablás és személyi szabadság megsértése, valamint más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen. 

 Elfogatóparancs van ellene

Dévai Ferencet elfogatóparanccsal körözik. A rendőrség tájékoztatása szerint a széleskörű adatgyűjtés és a végrehajtott nyomozási cselekmények alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombaton, a délutáni órákban a Nógrád vármegyében található Jobbágyiban bement az egyik családi ház kertjébe, és ott megtámadta az ott lakó idős nőt.

Bezárta a pincébe

Az asszonyt súlyosan bántalmazta, majd bezárta az épület pincéjébe. Ezután a férfi a sértett lakásában kutatást végzett, és különböző értéktárgyakat tulajdonított el. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció