Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a házaspárt, akik rátámadtak a fóti ügyeletes orvosra. A doktor nem hagyta szó nélkül az incidenst, a házaspár férfi tagjának fejét többször beleverte az autóba. Az egyik dunakeszi lakos azt állítja, hogy az orvossal korábban is voltak problémák, az ő édesanyját például 9 évvel ezelőtt melegebb éghajlatra küldte el.

Elutasította a kérést

Az orvost még pénteken hívta fel a páciense, hogy másnap állítsa be a nő vérnyomását. Szombaton az orvos már csak ügyeletet látott el, így a kérést Dr. Lestár Ferenc elutasította, mondván, ügyeleten ilyet nem csinálnak.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ordibálással kezdődött a balhé

Mindenesetre a házaspár megjelent nála. A nő először gyalázta a rendszert, ordibált, amiért nem kapott segítséget, majd nekilökte a szekrénynek a doktort – mondta el a Borsnak Dr. Lestár Ferenc.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Folytatódott a lökdösődés

A támadásra válaszul a doki is ellökte magától az asszonyt, mire a férj elkezdte a fejét ütni, a feleség hátulról rugdosta. Az orvos kiszaladt a nyílt térbe, hogy legyenek szemtanúk, becsukta az épület ajtaját, amit támadói berúgtak, majd követték őt.

A fejét ütötte az autóhoz

Az utcán az orvossal közölték, hogy ők ketten vannak és „majd hamis tanúzással rám verik az ügyet, és egyébként is szólnak a fiaiknak, akik majd agyonvernek engem” -állítja a doktor. Ezután az orvos a férfi fejét a házaspár parkoló autójához verte.

Szóltak a rendőrségnek

A rendőrséget egy beteg értesítette, aki ügyeleti telefonján hívta az orvost, így hallotta a szidalmakat. A házaspár is hívta a segélyhívót, mentőt is kértek a helyszínre.  A férj koponyasérülést szenvedett, kórházba vitték.

Nem indult az orvos ellen eljárás

Az orvos az eset után azt mondta, hogy nem ismeri a diagnózisát, de biztos benne, csak zúzódást szenvedett. Ellene nem indult büntetőeljárás, tanúként hallgatták ki, de hétfőn meg kell jelennie a főnökénél, szerinte benne van a pakliban, hogy kirúgják.

A házaspárt gyanúsítottként hallgatták ki

Hétfőn a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt egy nőt és férfit gyanúsítottként hallgatott ki. Mindketten vallomást tettek, a gyanúsítás ellen pedig panasszal éltek – írta a rendőrség.

Korábban is gondok voltak az orvossal?

A Dunakeszipost Facebook oldalán az érintett orvosról egy hozzászóló ezt írja: „kb 9 éve ez az orvos itt Dunakeszin ügyeletesként teljesített szolgálatot. Anyámat vittem hozzá, konkrétan minősíthetetlen hangnemben beszélt vele indokolatlanul. Gyakorlatilag eleve az volt a baj, h egyáltalán el kell látnia valakit, merthogy magánéleti gondjai voltak, mielőtt bemehettünk a rendelőbe, a folyosón ülve hallgattuk végig a csajával való 30 perces telefonbeszélgetését, amiben szintén rettentő hangnemben nyilvánult meg és folyamatosan üvöltött, de mindegy, az idegességét nem lett volna szabad rávetítenie a betegre”.

Eltávolították Dunakesziről?

Majd így folytatja a bejegyzését: „…anyám tök békésen megkérte, hogy viselkedjen vele normálisan, mire az orvos elküldte a k…a anyjába. Anyám mondta neki, hogy nyugodt lehet, panaszt fog tenni, jelzi az esetet az önkormányzat felé, erre a doki, hogy jelzed te a jó k…a anyádat. Természetesen feljelentettük, el is lett távolítva. Ezt csak azért meséltem el, hogy lássátok, ő nem egy szent”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció