Kivagyiságból balesetet okozott egy BMW-s Budapesten, bevágott egy Toyota elé, ami nekiment. A BMW sofőrjének állt feljebb, de amikor megtudta, hogy videó készült az akciójáról lapított. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Suttyó viselkedés

Elképesztő suttyó módon viselkedett egy BMW sofőrje Budapest egyik több sávos útján. Idióta módon bevágott egy fekete Toyota elé, úgy, hogy a két autó összeért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fékbe taposott

A Toyotának a fékbe kellett taposnia, hogy ne rohanjon a BMW-be. Ezt követően a BMW-s megpróbálta úgy beállítani a történteket, mintha a Toyota sofőrje lenne a hibás.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Kamera is látta

Pechje volt a BMW-nek, szerencséje a Toyotának, ugyanis a BMW akcióját egy mögöttük haladó autó fedélzeti kamerája felvette és megállt a helyszínen.

Örült a sofőr

A Toyota sofőrje nagyon megörült, hogy valaki látta, sőt fel is vette, hogy milyen suttyó volt vele a BMW-s. Az incidenst látva azonnal meg is állt, és jelezte, hogy a balesetről van felvétel – írja a Bpiautósok.hu

Elkullogott a BMW-s

A felvétel hatására a BMW-s elismerte a felelősségét és lehajtott fejjel elkullogott, mert rádöbbent ennek a meccsnek ő a vesztese.

Anyázás

„Ahogy mellém jött, ment a mutogatás, anyázás a részéről, én csak mosolyogtam ezen. Viszont amikor kiszálltunk az eset után, fordult a kocka. Megszeppenve pillázott, de elismerte. Szerintem a kamerafelvétel sokat segített a döntésében, nagyon korrekt volt az úriembertől, hogy megállt” – írta a Toyota vezetője a portálnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az esetről készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból