Robbantással fenyegetőzött egy nő Budapest 19. kerületében, a helyszínre a rendőrség mellett a TEK-esek is megérkeztek.

A Blikk úgy tudja, hogy az eset a 19. kerületben, a Batthányi utcában történt, ahol egy skizofrén nő megverte az édesanyját, majd pedig robbantással fenyegetőzött.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Többen is látták a történteket

A Kispest Facebook csoportban többen is írtak az eset kapcsán, az egyik szemtanú így fogalmaz:

Fotó a helyszínről:

Ezt mondja az egyik szemtanú

“Éppen akkor értem haza a lányommal, amikor a tekesek megjöttek kutyákkal, és elég nagy fegyvernek kinéző cuccokkal. Az egyik a mi lépcsőházunk felé szaladt, azt hittem menekülni kell, ezért én is rohantam a gyerekkel, hogy összeszedjem a macskát, én engedtem be a lépcsőházba”

TEK-esek is érkeztek:

Megverte az édesanyját

A Kispest Facebook csoportban az eset kapcsán egy másik hölgy azt írja: “Egy kedves idős hölgy nekem azt mondta hogy egy skizofrén lány meg verte az édesanyját, majd be zárkózott a lakásba és nem nyit ajtót.”

Halottas kocsi is érkezett?

Egy másik hozzászóló pedig azt írja halottas kocsi is érkezett a helyszínre. Egy további hozzászóló pedig így nyilatkozik a csoportban a történtekről: “Drogos lány megverte az anyukáját, majd bezárkozott. Ajtót nem tudják betörni mert rács van. Remélem az idős nénit nem verte agyon. Ezt meg én hallottam, hogy ez történt.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Kiemelt kép és belső képek: Helyszíni fotók – Forrás: Facebook/Kispest