Kilátástalan helyzetbe került annak a tragikus sorsú nőnek a családja, aki a napokban halt meg egy balesetben. Szilvi egyedül nevelte négy gyermekét, éjszakánként Budapestre járt dolgozni. Éppen munkába tartott, amikor frontálisan ütköztek, a balesetben a 33 éves nő azonnal meghalt.

Négy gyermeke és édesanyja gyászolja Váradi Szilvit. A 33 éves nő, és négy munkatársa egy fővárosi tortagyárban takarítóként dolgozott. Oda tartottak autóval, mikor az autót vezető H. Norbert Ivádnál előzés közben ütközött egy teherautóval. Szilvi szörnyethalt, kolléganőjét F. Julcsit életveszélyes, H. Norbertet súlyos sérülésekkel vitték kórházba. 

A BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt részletesen a balesetről.

„Anyu húga mondta el nekünk, hogy anyát baleset érte, soha többet nem jön haza.  A három tesómmal a nagyit öleltük át, belekapaszkodva sírtunk. Mielőtt anyu elindult dolgozni, két szendvicset csomagoltam neki. Egy puszival köszönte meg. Az volt az utolsó puszi” – mondta a Blikknek az árván maradt 12 éves Lilla.

„Mielőtt elindult, a négy gyerekkel lencsefőzeléket ebédelt nálam. Arról mesélt, hogy Elemér szeptember 1-jén ünnepli a születésnapját. Új cípőt, nadrágot akart neki ajándékba venni, most pedig a temetésére készülünk…” – sírta el magát a lányát gyászoló Otti mama.

A tragikus sorsú édesanyát két éve elhagyta az élettársa, Szilvi azóta minden áldott nap 360 kilométert ingázott, hogy el tudja tartani a családját. Szegénységben éltek, igyekezett mindent megadni a gyerekeinek, akiket most az arlói szegénysoron élő nagymamájuk vett magához.

A megtört asszony a katolikus temetőben adná meg lányának a végtisztességet, de nincs pénze a temetésre. Közmunkásként dolgozik, fogalma sincs, miből neveli majd fel négy árva unokáját.

A fiatal asszonyt a 15 éves Elemér, a 13 éves Levente, a 12 éves Lilla és a 10 éves Adorján gyászolja. A közmunkából élő nagymamának nincs pénze, hogy eltemesse lányát.

Segíthet a családnak

Az elárvult gyerekek otthonát korábban devizahitel terhelte, évek óta albérlőként laktak benne. Ott nem maradhattak, a nagymama háza viszont kívül-belül teljes felújításra szorul. Aki tud vagy akar segíteni a családon, a 10101212-09858600-01001008 bankszámlaszámra utalhat pénzt.

Kiemelt kép: ebben az autóban utazott Szilvia – Forrás: police.hu