Egymásnak ment a vasárnap esti Sztárboxban a két nehézsúlyú nagyágyú, a 189 cm magas, 103 kg-os Árpa Attila és a 190 cm magas 101 kg-os Pintér Tibor. Saját bevallásuk szerint mindketten izgultak, pedig egyikőjük sem először volt a ringben, hiszen egy győztes mérkőzés már van mögöttük. Most az volt a tét, hogy ki jut a döntőbe.

Feszült és magabiztos

Pintér Tibor a meccs előtt az öltözőben elmondta, hogy feszült, de mégis magabiztosan megy be a ringbe. Mint mondta, Árpa Attila kemény ellenfél lesz, fel kell kötnie a gatyáját. Tibor edzője szerint Tenya kiválóan fel van vértezve ellenfele ellen rengeteg technikával. „Bennem és Attilában is az őserő tombol, ezért lesz jó merkőzés” – mondta Tenya. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jobban izgul

Árpa Attila az öltözőjében a meccs előtt arról beszélt, hogy sokkal jobban izgul, mint legutóbb. Akkor nem tudta, hogy mi vár rá a ringben, most tudja, ezért izgul. Az ellenfeléről azt gondolja, hogy Tenya csapkod, nem jól boxol, de azért nem lesz egyszerű meccs. „Szerintem ez egy látványos és brutális meccs lesz” – mondta Árpa.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Papadimitriu Athina is szurkolt

A mérkőzésen ott volt a Nemzeti Lovas Színház társulata is, őket Papadimitriu Athina képviselte, aki elmondta, nagyon szurkolnak a “Hegyomlásnak” vagyis a főnöküknek, Pintér Tibornak. A műsor előtt a Sztárbox szavazóinak 75 százaléka szerint Árpa Attila nyer és csak 25 százalék gondolta úgy, hogy Tenya lehet a győztes.

Sok izomnak sok oxigén kell

Mindkét boxoló testes, a sok izom pedig rengeteg oxigént igényel. Nagy kérdés, hogy lesz- e és ha igen, meddig lesz energiájuk – tette fel a kérdést az egyik műsorvezető, Héder Barna, aki hozzátette, emiatt rövid mérkőzésre számít. Pintér Tibor Herkules jelmezben érkezett a ringbe, Árpa pedig „Farkas” feliratú köntösben.

Alig kaptak levegőt

A meccs előtt úgy tűnt, hogy hogy Tenya jobb fizikai állapotban van, kigyúrtabb, mint Árpa Attila. Ennek ellenére az első menet elején Árpa alaposan megsorozta Pintér Tibort, aztán Tenya osztotta Árpát masszívan. Az első menet végére mindketten kikészültek, alig kaptak levegőt.

Rászámolt Tenyára a bíró

A második menet elején Tenya óriási egyeneseket lőtt Árpa Attila arcába, majd Árpa kapta el Tenyát. A második menet végére Tenya kezdett elfogyni, Árpa masszívan ütötte Tenyát, majdnem ki is ütötte Pintér Tibort. A harmadik menetet nagyon kikészülve kezdték. Mindkét boxoló ütőereje megvolt, nem fogytak el, de a menet végén Tenyára rászámolt a bíró, úgy tűnt nem nagyon bírja már.

Árpa Attila lett a győztes

A negyedik, utolsó menetben az volt a kérdés, hogy kinek van elég ereje. Kihúzták mindketten, de eléggé kikészültek a végére. Úgy tűnt Árpa többször is Tenyára röhögött, majd ütött egy nagyot, vélhetően tetszett neki a helyzet. A bírók döntöttek: pontozással Árpa Attila lett a győztes, ő megy tovább a döntőbe. Árpa azt mondta a végén, hogy szeretné megköszönni a szurkolóinak, hogy neki szurkoltak, Tenya szurkolóinak pedig azt, hogy neki szurkoltak, mert miattuk jönnek létre ezek a felemelő pillanatok, ezután felköszöntötte édesapját a szülinapján, aki ott ült a nézők között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép forrása: RTL