Egy határon túli magyarokkal foglalkozó szervezetnél dolgozott az a két fiatal, akik abban a Suzukiban utaztak, amellyel ütközött az Árpád hídi ámokfutó. A két fiatal meghalt, autójuk szabályosan kettétört. Mint kiderült, az egyik áldozatot korábban a Schadl-Völner-ügyben is kihallgatták. B. Ervin ugyanis többször pályázott végrehajtói állásra.

Búcsúzik a Rákóczi Szövetség 

“Megrendülve és mély fájdalommal gyászoljuk két fiatal volt munkatársunkat, akik egy tragikus autóbalesetben életüket veszítették.Isten nyugtassa Sz. Mónikát és B. Ervint! Emléküket megőrizzük, az örök világosság fényeskedjék Nekik” – ezekkel a szívszorító szavakkal búcsúzik volt munkatársaiktól a Rákóczi Szövetség. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kettétört az autó 

A két fiatal szerda éjjel halt meg abban a balesetben, amelyet egy drogos ámokfutó okozott az Árpád hídon. A balesetben az ütközést okozó 43 éves férfi is meghalt. Mónika és Ervin abban a Suzukiban utazott, amely szabályosan kettétört. A két embert csak úgy tudták kiszedni a roncsokból, hogy a tűzoltók levágták az autó tetejét és ajtajait. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ebben az autóban utazott a szerelmes pár

Forrás: katasztrófavédelem.hu

Az esküvőjükre készültek 

A Blikk úgy tudja, a két fiatal az esküvőjükre készültek. A Rákóczi Szövetség közösségi oldalán kollégák és ismeretlenek búcsúznak a két fiataltól. A Hvg.hu értesülései szerint a Schadl–Völner-ügy egyik tanúja volt B. Ervin. 

Végrehajtó-helyettesként dolgozott

A 34 éves férfi júniusban hallgatotta meg a bíróság, korábban végrehajtó-helyettesként dolgozott. Az ügyben szintén meghallgatott 1. számú tanú korábban azt állította a vallomásában, hogy B. Ervintől hallotta azt információt, miszerint „akiből később végrehajtó lett, azoknak vissza kellett osztani a pénzt Schadlnak”.

Végrehajtó szeretett volna lenni 

Az Index ott volt B. Ervin meghallgatásán. A férfi azt állította a bíróság előtt, hogy nem dolgozott a korrupcióval vádolt Schadl Györggyel, és csak pletykát osztott meg az 1. számú tanúval. B. Ervin azt is mondta, hogy négyszer is sikertelenül pályázott meg végrehajtói pozíciót. Schadl egy alkalommal azt mondta neki, hogy „rendben vannak a papírjai és a pontjai is”, így buzdította, hogy pályázzon a továbbiakban is, mert „egyszer meghozza a gyümölcsét”.

Ezt a taxit lopta el az ámokfutó

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ellopott egy taxit 

Amint arról beszámoltunk, a balesetet okozó férfi az óbudai Tavasz utcából lopott el egy nyitott ajtóval álló taxit. Később kiderült, a rendőrség szerda kora reggel már kapcsolatba került a sofőrrel egy bejelentés nyomán. Kábítószer hatású anyagot találtak nála, és a gyorsteszt kimutatta, hogy kábítószert fogyasztott. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, őrizetbe azonban nem vették, mert annak feltételei nem álltak fenn. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: katasztrófavédelem.hu