Az M4 gyorsforgalmi út újabb, 3 kilométeres szakaszon áll az autósok rendelkezésére az agglomerációban.

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósuló M4 gyorsforgalmi út M0-Cegléd közötti szakaszának kivitelezéséhez kapcsolódóan szerda délelőtt átadták az út újabb 3 kilométeres szakaszát Albertirsánál.

Az M4-405 forgalmi csomópont részlegesen valamint a csomóponttól kezdődően 3 km M4 főpálya szakasz megnyitásra kerül 13 órakor, így a 4. sz. főút forgalma az albertirsai körforgalmon keresztül a csomóponti ágak irányában a megépült 2×2 sávos M4 gyorsforgalmi úton haladhat. A forgalom áttereléséhez a 4. sz. főút forgalma rövid időre megállításra kerül.

Az arra közlekedők az M4-405 forgalmi csomópontot követően kb. 200 méter hosszban a külső sáv rövid ideig, a meglévő 4. sz. főt csatlakozásának elbontásáig, korlátozva lesz.

Továbbá az 58 km szelvény környezetében a meglévő üzemi átjáró forgalmi átterelést követően lehetséges megszüntetése miatt a belső sávok kerülnek lezárása kb. 150 méter hosszban.

Kérik a közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre, valamint a várható további munkavégzésekre tekintettel az érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

MTI/ NIF Kiemelt kép: MTI Fotó Koszticsák Szilárd