Durva baleset történt Budapesten, a 18. kerületi Margó Tivadar utcánál. A balesetet egy civil taxi okozta, amely áthaladt egy piroson.

Összeütköztek

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint a taxis a Cziffra György úton közlekedett az Üllői út felől, majd áthajtott a piroson, és nekiütközött a Margó Tivadar utcánál a zöldön áthaladó Citroennel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ebben az utcában történt a baleset

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Beszorult a kocsiba

Az ütközés következtében a Citroen idős sofőrje beszorult a roncsba. A brutálisan összetört autóból a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a vezetőt.

Alig maradt valami az autóból

Margó Tivadar utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

A taxinak az eleje tört össze

Margó Tivadar utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Súlyos sérüléseket szenvedett

A balesetben a Citroen sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők azonnal kórházba szállították. A taxit egy középkorú férfi vezette, ő nem sérült meg.

Kórházba került a Citroen sofőrje

Margó Tivadar utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Elszállíttatták a taxit

Margó Tivadar utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Üres volt a taxi

A baleset közben a taxi nem szállított utast, sőt még csak nem is volt fent a kijelzője, tehát a jármű civilként közlekedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Margó Tivadar utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián