Itt a tavasz, beköszöntött a jó idő és vele együtt az átmeneti gyerekcipők vásárlásának ideje is. Na de mikor és milyen cipőt érdemes ráhúznunk csemetéink lábára? Melyik márka szandáljai megbízhatóak, hogyan válasszunk méretet és mi az a 10 pontos tipp, amit kevesen ismernek, pedig minden szülőnek szüksége lenne rá? Tartsatok velünk, cikkünkből minden kiderül!

Az átmeneti időszak különös odafigyelést igényel cipőválasztás-és vásárlás szempontjából. Jó eséllyel a tavaly hordott cipőcskéket már kinőtték a gyerekek, így meg kell találni az új, megfelelő méretű és formájú párat. Az idő szeszélyessége is fejtörést okoz a szülőknek: egyik nap még kiscsizma, másik nap már átmeneti cipő, esetleg egy-egy különösen meleg napon szandál… csak kapkodjuk a fejünket.

Kattints a 11 év tapasztalattal rendelkező Levendula Gyerekcipő teljes kínálatáért.

A tavasz derekán biztos, hogy érdemes beszerezni egy zárt, megbízható átmeneti cipőt, amit még ősszel is lehet használni. Erre a hosszú időszakra ideális választás lehet a 30 éve működő, Szamos cipőgyár által gyártott, kívül-belül bőr, szupinált, tépőzáras, átmeneti gyerekcipők egyike. Orrukat egy speciális gumi védi a kopástól, így rendkívül strapabíróak.

https://www.levendulagyerekcipo.hu/supinalt_cipok/szamos_kolyok/atmeneti_cipok

A kisebb gyerekek számára a D.D Step, az úgynevezett barefoot (mezítlábas) átmeneti gyerekcipőit ajánljuk. A puha talpkialakításnak köszönhetően ezek a fajta cipők felelnek meg leginkább a kicsik igényeinek. Nyugodtak lehetünk, hiszen egészségesen fejlődhet bennük a láb és ezáltal a tartás is.

https://www.levendulagyerekcipo.hu/cipok/ddstep/atmeneti_cipok_355

Kifejezetten ajánlott, már jóval a nyár beköszönte előtt beszerezni legalább egy pár szandált. Egy túl meleg cipőben néhány óra is kínszenvedés, így érdemes ettől az élménytől megóvni gyerkőceinket. A nyári időszakra és a melegebb tavaszi napokra is tökéletesek a Szamos márka szandáljai. Nem csak a szabásuk miatt, hanem azért is mert csupa bőrből készülnek. A talpuk ráadásul hajlékony, így támogatva a mindig izgő-mozgó gyerekeket.

https://www.levendulagyerekcipo.hu/supinalt_cipok/szamos_kolyok/szandalok

Heuréka! Cipőmentő tipp kismotorosoknak

Sok anyuka számára hatalmas felfedezés a gumipántos cipővédő. Ez az egyszerű, de nagyszerű találmány a motorozás és biciklizés okozta kopástól és sok más behatástól, esetleg az idő előtti, teljes elhasználódástól védi meg a kiscipőket. A szülők pénztárcáját pedig egy felesleges kiadástól és némi bosszúságtól. Nagyon ajánlott tehát az átmeneti cipők mellé beszerezni ezt a szuper kiegészítőt, hogy biztosan felhőtlen legyen a szórakozás mind a gyerekek, mind pedig a szülők számára is! Próbáljátok ki!

https://www.levendulagyerekcipo.hu/talpbetetek_394/cipoapolok_406

Így válassz méretet!

A méretválasztás kérdésköre is sok borsot tör a szülők orra alá. Erről bővebben ennek a cikknek az alján olvashattok.

További kételyeid akadtak a cipőválasztással kapcsolatban? Keresd fel a Levendula Gyerekcipő blogját, ahol Gergely Ágnes, az üzlet tulajdonosa (aki maga is három gyerkőcöt nevel) sok hasznos tanáccsal lát el!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!