Kedden feleségével beszélt utoljára az a szigetszentmiklósi férfi, aki a 13. kerületben defektet kapott. Azóta senki nem tud róla semmit, felesége sírva beszélt arról, hogy attól fél, férje bűncslekmény áldozata lett. Az 50 éves Turda Attila pénzügyi területen dolgozott, tisztességes családban él, így mindenki csak találgat, vajon mi történhetett vele?

Családja keresi a férfit

Kétségbeesve keresi családja azt az 50 éves férfit,  aki október 3-án tűnt el nyomtalanul Budapestről, a 13. kerületből. Turda Attila, aznap szigetszentmiklósi otthonából indult el a fővárosba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kedd óta nem látták

Felesége elmondása szerint a férfi azzal hívta fel őt, hogy defektet kapott Angyalföldön. Akkor azt mondta, hogy a közterületesek fényképezik, és annyit mondott még, hogy nemsokára lemerül a telefonja. Ezután az asszony már nem tudta elérni Turda Attilát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felesége autójával ment el

Az 50 éves férfi felesége autójával, egy bordó Mazdával ment Budapestre. Az asszony szerint az autóban semmilyen szerszám nem volt, ezért segítséget kellett hívnia a férjének. De mire a segítség a helyszínre érkezett volna, a férfit már nem tudták elérni.

18 éve házasodtak össze

A nő elmondása szerint férjével a harmonikus kapcsolatban éltek, 18 évvel ezelőtt házasodtak össze. „Attól félek, hogy bűncselekmény áldozata lett, ő nem az a típus, aki csak úgy egy beteg asszonyt elhagy” – mondta a szigetszentmiklósi nő a Lakihegy Rádióban.

Bankkártyája is nála volt

Az asszony arról is beszélt, hogy férjénél volt egy bankkártya, amelyen nagyobb összeg van, és ezért azt feltételezi, hogy a kártyáját is ellophatták tőle. „Nemrég gerincsérv műtéten esett át, nem egy erős fizikumú férfi, ha megtámadták, akkor nem tudja magát megvédeni”.

Mindig a felesége mellett volt

A feleség szerint Turda Attila nem az a fajta ember, aki csak úgy nyomtalanul eltűnik. Soha nem hagyta magára az asszonyt, aki ráadásul súlyos beteg.

Hazafelé tarthatott

Kedden reggel egyébként Attila egy megbeszélésre ment Budapestre Attila. Amikor utoljára beszélt a családjával telefonon, akkor azt mondta, mindent elintézett és hazafelé tart, mert több dolgot is be kell fejeznie.

Ezzel az autóval ment Budapestre Turda Attila

Személyleírása

Az 50 éves férfi 172 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű. Eltűnésekor farmernadrágot, farmer inget és kék kabátot viselt. Egy bordó Mazdával ment Budapestre, amelynek rendszáma: NZX191. Sem őt, sem az autóját október 3-a óta nem látták.

Itt lehet jelentkezni

A család a rendőrségen is bejelentést tett, a police.hu oldalán Turda Attilát eltűntként keresik. Aki a szigetszentmiklósi férfi hollétéről információval rendelkezik jelentkezzen, tel: + 36 70 427 9342, +36 20 374 7671, vagy hívja a rendőrséget.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Turda Attila – Forrás: Facebook