Két személygépkocsi ütközött össze szerdán, a reggeli órákban Dunakeszin, több embert kórházba vittek a mentők.

Ütközés Dunakeszin

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán, a reggeli órákban Dunakeszin, a Hunyadi utca és a Brassói utca kereszteződésében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Gyermekeket vittek kórházba

A balesetben jelentős anyagi kár keletkezett, illetve az egyik autó gyermek utasait szállították megfigyelésre kórházba a Mentőszolgálat munkatársai.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fájdalmas találkozás

Fotó: Fót Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Erős volt az ütközés

Fotó: Fót Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Oszlopnak csapódott az egyik autó

Önkéntes tűzoltók is segítettek

A helyszínen az újpesti hivatásos, illetve a Fót Aqua ÖTE önkéntes tűzoltói végezték a veszélymentesítés, biztosítás munkálatait.

Volt dolguk a tűzoltóknak

Fotó: Fót Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Tragédia Tolnában

Balesetről érkezett bejelentés január 11-én 12 óra 31 perc körüli időben a rendőrségre – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Két pótkocsi közé hajtott a motoros

Egy pótkocsis traktor sofőrje közlekedett az 5111-es úton Bölcske irányából Dunaföldvár felé, amikor balra akart kanyarodni. Mögötte érkezett egy motoros, melynek vezetője a kanyarodó mezőgazdasági járműszerelvény két pótkocsija közé hajtott.

A helyszínen életét vesztette

A balesetet követően a motoros életéért hosszú ideig küzdöttek, azonban a gyors orvosi segítség ellenére, a helyszínen elhunyt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Fót Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület.