Parkolás közben ütközött neki az előtte várakozó autónak ÉNB Zsófi! Úgy tűnik, az eset több mint egy sima koccanásos baleset.

A Ripost egyik olvasója szerint a történtekkor a híresség furcsán viselkedett, nem kizárt, hogy alkoholt is fogyasztott, amikor a koccanás történt.

Az Erzsébet körúton sétált hazafelé a Ripost olvasója a szombat délutáni órákban, amikor egy csattanásra lett figyelmes a Madách Színház közelében. Egy autós tőle néhány méterre parkolás közben hajtott bele az előtte álló kocsiba. Többen meglepődötten vették észre, hogy az RTL egykori sztárja, ÉNB Zsófi, azaz Kovács Dóra ül a volán mögött. 

Az olvasó szerint a fiatal műsorvezető furcsán viselkedett, amelyből arra következtetett, hogy valamilyen befolyásoltság alatt állt.

„Éppen hazafelé tartottam, amikor meghallottam a csattanást. Aztán rövidesen megérkeztek a rendőrök is, csak akkor vettem észre, hogy az RTL-es Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja ül a vétkes kocsiban. Furcsa állapotban volt, lehet, valamilyen szer hatása alatt állt, de persze az sem kizárt, hogy csak megijedt… Mindenesetre nem volt teljesen oké a viselkedése, mert a kocsiból nem akart eleinte kiszállni” – magyarázta a lap olvasója.

Természetesen a Ripost megkereste Dórát, aki szűkszavúan nyilatkozott kérdéseinkre. Érdeklődésünkre, hogy fogyasztott-e alkoholt a baleset idején, először válaszolt, majd ügyvédje javaslatára visszavonta a nyilatkozatát. Azt viszont elismerte, hogy ő okozta a balesetet.

„Parkolás közben nekikoccantam az előttem álló autónak. Az én autómon semmilyen sérülés nem történt. A másik autónak a hátsó lökhárítója tört össze. Az úriemberrel azonban mindent megbeszéltünk. Rendezni is fogom a kárát, amint felmérte a biztosító” – szögezte le Dóra.

A balesettel kapcsolatban megkérdezték a rendőrséget is, akik szerkesztőséghez eljuttatott levelükben megerősítették az ütközés tényét és az is kiderült, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott.

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett balesettel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi Irányítási Központjába érkezett bejelentés anyagi káros közlekedési balesetről 2020. július 25-én 17 óra 57 perckor miszerint Budapesten a VII. kerületben az Erzsébet körúton egy nő az általa vezetett autóval parkolás közben nekiütközött az ott parkoló másik autónak. Az ütközés következtében személy sérülés nem történt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit„-

Mint kiderült, Dóra alkoholt is fogyasztott, így bizonyára ugrott a jogsija is.

”Ismételt megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a rendőrök a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért a nőt mintavétel céljából előállították„ – írta a BRFK.

Kiemelt kép: Kovács Dóra – RTL Klub