Autósüldözést történhetett szerdán délelőtt a fővárosban az Üllői úton. A beszámolók szerint rendőrök elől menekülő Suzuki egy fának csapódott, az autó egyik utasát a mentők kórházba szállították.

Az Üllői úton sokan meglepődtek

Fának csapódott az a kék Suzuki, amelyet a Balesetinfo Facebook-csoport beszámolója szerint rendőrök üldöztek az Üllői úton.

Furgonnak, majd fának csapódott

A Suzuki sofőre a 8. kerületben, az Üllői úton befelé, a Leonardo da Vinci utca előtt egy furgonnak majd fának ütközött

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az autó utasát kórházba vitték

A beszámoló szerint az autó csúnyán összetörött, a jobb első ülésen ülő utast kórházba szállították.

Kábítószer lehetett a Suzukiban

A tudósító szerint kábítószer-gyanús fehér port is találtak az autóban, vélhetőleg emiatt kezdődött az autós üldözés.

Futár állította meg

Budapesten legutóbb május végén volt emlékezetes autós üldözés a belvárosban. Akkor egy motoros futár segített a zsaruknak, ő állította meg a menekülő autóst.

Akkor is Suzukival menekültek

Azon a szombat estén az történt, hogy fél nyolckor a Bajcsy-Zsilinszky úton a Bazilika előtt egy kék Suzukis próbált elmenekülni a rendőrök elől, miután a hatóság gyanús viselkedés miatt elkezdte üldözni a járművezetőt.

El akarta ütni a rendőrt

A menekülő sofőr az egyik intézkedő járőrt hátramenetben próbálta elütni, majd menekülni próbált. Egy rendőr elé áll, őt is megkísérelte elütni. Elhajtott, a rendőrök utána eredtek. A sofőr akcióját egy arra járó robogós futár kétszer is megakadályozta azzal, hogy az autó előtt megállt, így a rendőrök sikeresen elfogták. 

Piásan vezetett

A Budapesti Rendőr-főkapitányság akkori közleménye szerint azért kezdtek el intézkedni a férfi ellen, mert korábban egy piros lámpánál gyanúsan viselkedett, és sértően beszélt. A sofőrt miután elkapták, a szonda kimutatta, hogy alkoholt fogyasztott. Az akcióban részt vett sérült rendőrt kórházba szállították.

Autóval üldözte egymást két társaság Érden

Nyár közepén írtunk arról, hogy egy ember meghalt, többen megsérültek Érden, amikor két társaság durván összeverekedett. Először egy benzinkúton estek egymásnak, majd autóba pattantak, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből. A döbbenetes sztori részleteit ide kattintva éred el, ne hagyd ki!

Kiemelt kép: A Balesetinfo Facebbok csoport helyszíni felvétele