A Volánbusz fóti járműfenntartó üzemébe keresnek autószerelőt. Csak a cafetéria csomag évente majdnem 500 ezer forint és elegendő egy éves szakmai tapasztalat is.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

A leendő munkatárs feladatai: gépjárművek és gépjárműmotorok vizsgálata és műszaki ellenőrzése, hibák feltárása és javítása, gépjárművek és azok szerkezeti egységeinek szerelése, alkatrészek pótlása és cseréje, valamint javítása és felújítása, motor, kormány, fékek és egyéb gépjárműrészek beállítása, zsírozás, olajozás, gépjárművek műszaki ellenőrzése, műszeres vizsgálatok és diagnosztikai beállítások végzése, gépjárművek felkészítése, előkészítése hatósági vizsgára, autóbuszok műszaki állapotának ellenőrzése és az esetleges meghibásodás jelzése.

A szakmai feladathoz előírt munkavégzés és típusonkénti érvényben lévő technológiák betartása, a munkavégzéshez használt gépek, berendezések rendeltetésszerű használata, típusismeret megszerzése és alkalmazása, műhelyrend betartása, saját szerszámainak rendben tartása, a beiskolázott tanfolyamokon való eredményes részvétel, a munkavédelmi-, tűzvédelmi-, biztonsági előírások betartása, környezetkárosító anyagok szakszerű kezelése.

A munkakör betöltéséhez szükséges: autószerelő végzettség. Elvárások a jelentkezővel szemben: legalább 1 év szakmai tapasztalat. Speciális szakmai ismeretek: autóbusz típusismeret.

A munkavégzés helye, ideje: Központi Járműfenntartó Üzem, 2151, Fót, EGB Park. A munkaviszony időtartama: határozott idejű munkaviszony. Munkaidő típusa: teljes munkaidő. A munkakör betölthető: a jelentkezés elbírálását követően azonnal.

Amit nyújtunk: stabil vállalati háttér, bejelentett munkaviszony, vonzó cafetéria csomag (évi bruttó 491.000 Ft), ingyenes utazási lehetőség – családtagok részére is.

Jelentkezés módja: A jelentkezést részletes (fényképpel ellátott) szakmai önéletrajz beküldésével, „autószerelő” tárgy megjelölésével az [email protected] e-mail-címen lehet beadni. További információ: +36 1 465 5711. Több infó ezen a linken érhető el.

Kiemelt kép: Volánbusz járat a dél-pesti agglomerációban – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu – az agglomeráció kedvenc hírportálja. Hasznos információk, állás, munkahelyek, jogi tanácsok, kert, ház és barkácstippek Budapest környékén. Itt élőknek és kiköltözőknek!