A férfi a temetőből indult haza, rálépett a zebrára, de eltakarta őt egy autó. Az érkező Opel elütötte. A férfi koponyasérüléseket szenvedett, mentőhelikopter érkezett érte Csepelre, az ALDI parkoló mellé. A gép felszállását videón is megnézheted a cikkünk alján.

Temetőből indult haza

Egy idősebb férfi indult haza szombat délután a csepeli temetőből gyalog. A főkapunál, a II. Rákóczi Ferenc úton található kijelölt gyalogátkelőhelyen szándékozott átmenni a másik oldalra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez az Opel gázolta el

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Elütötte az autó

Miután Lakihegy felől elhaladtak a járművek, elindult, ám vélhetően a leghátsó autó még eltakarta őt, így a Csepel felől érkező Opel sofőrje nem vette észre és a felezővonal közelében autója bal elejével elütötte a férfit.

Mentőhelikopter a helyszínen

Koponyasérülések

A gyalogos felcsapódott a motorháztetőre, illetve a szélvédőnek, ezután az úttestre zuhant és súlyos koponya és végtagsérüléseket szenvedett.

Betörött az Opel szélvédője

Mentőhelikopter vitték kórházba

A férfit, állapotának stabilizálását követően mentőhelikopterrel kellett a Merényi Gusztáv Kórházba szállítani.

Az ALDI mellett szállt le

A mentőhelikopter bravúrosan az Aldi és a II. Rákóczi út közötti keskeny, füves területre szállt le. Az Opel férfi vezetője nem sérült meg a balesetben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így szállt fel a mentőhelikopter

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK