Gyűjtést indítottak a helyiek annak a két gyermeknek a megsegítésére, akiknek édesapját saját anyjuk és annak szeretője öltette meg Érdmihályfalván. A mulatós zenészként ismert V. István még decemberben tűnt el, felesége pedig úgy tett, mintha aggódna férjéért. Közben kiderült, hogy a 45 éves férfinak azért kellett meghalnia, mert az asszony beleszeretett a férfi unokahúgába és a két nő úgy vélte, szerelmüket István akadályozza.

Holtan találták a mulatóst

Holtan találták azt a 45 éves férfit, V. Istvánt, aki még decemberben tűnt el a romániai Érmihányfalva közelében. A mulatós zenész eltünését korábban felesége jelentette be a rendőrségen. A család pedig még a közösségi oldalakon is kerestette a férfit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szeretőjével tervelte ki

Később kiderült, hogy István halálát feleség és annak szeretője, aki egyébként a férfi közeli rokona, unokatestvére volt, közösen tervelhették ki. A végrehajtást pedig egy bűnözőre bízták.  

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Titkos szeretők voltak

A két asszony ugyanis titokban egymásba szeretett, és úgy látták, kettejük szerelme között csupán István áll. A férfi felesége ezért megbízott egy többszörösen elítélt érmihályfalvi bűnözőt, akinek 40 ezer lejt ajánlott fel azért, hogy csalogassa ki férjét az erdőbe, ahol ölje meg, majd ássa el. 

Gyanús lett a feleség

A feleség egy idő után gyanús volt a hatóságok előtt, mivel az asszony a kihallgatások alatt többször is megváltoztatta a vallomását. A sokadik kihallgatás után aztán elismerte, hogy ő végzett Istvánnal, azonban ekkor még azt mondta: önvédelemből cselekedett, miután férjét lelökte a lépcsőn, aki beverte a fejét a padlóburkolatba, a nő pedig megrémült, és a testet a Körösbe dobta.

A másik nő megtört

A rendőrség ezután napokig kereste a folyóban hatalmas erőkkel a férfi holttestét, egészen addig, míg az asszony szeretője, azaz István unokahúga, Anna megtört, és mindent beismert.

Beismerték tettüket

A bérgyilkos és a két szerető végül beismerte tettét, mindhármukat letartóztatták, elszámoltatásuk pedig jelenleg is zajlik. István ismerősei sokkot kaptak, mikor kiderült, mi történt valójában: “Utolsó percig reménykedtünk, hogy élve kerül elő Pisti”

Sokkolta a hír az ismerősöket

„Nem tértünk azóta sem magunkhoz, főleg, miután kiderült, mi is történt vele, nem tudjuk elhinni, hogy a saját unokatestvére és a felesége, gyermekei anyja tervelte ki ezt az egészet. Pisti vallásos, jó ember volt, aki szerette a családját, a gyerekeit és a feleségét is” – mondta az áldozat egyik ismerőse a Borsnak.

A rokonok vígasztalták az asszonyt

A féri azt mondta, hogy István feleségét a rokonok vígasztalták, miközben a nő úgy tett, mintha gyászolná eltűnt férjét. „Szegény nővére még nyugtatgatta is azt a nőt, vigasztalta az egész család. Hogyan volt gyomra mindenhez, azt felfogni sem bírjuk”.

A két gyermeknek gyűjtenek

„Az apukájuk nincsen többé, az anyjuk pedig börtönbe megy, így valójában árván maradtak. De nem is szeretné senki, ha annak a nőnek bármi köze is legyen a srácokhoz. Így viszont nehéz anyagi helyzetbe kerültek, ezért gyűjtést indítottak nekik”– mondta.

Örök börtön jár nekik?

A helyiek remélik, hogy a két nő örökre börtönben marad. „Pistát már semmi nem hozza vissza, de reméljük, hogy örökre a rácsok mögött végzik”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: V. István, az áldozat