Az Auchan vizsgálatot indít a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon szerdán megjelent cikk alapján. Ebben azt írtuk, hogy többen arról posztoltak a Facebookon, hogy gond lehet az Auchan benzinkútjaival. Előfordul ugyanis, hogy pörög a számláló, de nem folyik az üzemanyag. Ma megérkezett az Auchan válasza a szerkesztőségünkbe.

Kedden egy szigetszentmiklósi hölgy azt kérdezte a Facebookon, hogy “Járt már valaki úgy az Auchan kútnál, hogy tankolt, de nem ment az autóba egy csepp benzin sem? Azt hittük a benzin jelző nem érzékelte, de sajnos tényleg semmi nem ment bele… Bizonyítani ezt sehogy sem lehet, csak a kérdés lenne az, hogy valaki esetleg járt így?” – írta a hölgy.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy másik facebookozó azt írta, hogy pont ilyen történt velünk is a csepeli Rákóczi Ferenc úton az Auchan kútnál, ahol 20 ezer forintja ment kárba. „Hetekig bizonyítottuk, hogy fél óra múlva újra kellett tankolni, mert üres maradt a tank. Számlákat is vittünk, majd határozatban közölték, hogy náluk ilyen soha nem történhet.” – írta egy férfi.

Kapcsolódó cikkeink:

Itt az Auchan válasza

A problémás kutakkal kapcsolatban megkérdeztük az áruházláncot, ma érkezett válasz tőlük. Ebben azt írták, hogy az Auchanhoz nem érkezett lakossági panasz vagy bejelentés az említett témában, ugyanakkor a Budapestkornyeke.hu-n megjelent cikkben említett eseteket megvizsgálják.

Emellett kérik a szolgáltatást igénybe vevőket, ha bármilyen, üzemanyag-töltés közben a kutaknál jelentkező működésbeli eltéréssel, problémával találkoznak, minden esetben jelezzék azt a kútoszlop melletti kaputelefonon vagy a kútoszlopon kihelyezett telefonszámon keresztül a benzinkút melletti áruházban dolgozó diszpécsereknek, akik intézkedni fognak a probléma gyors elhárítása érdekében. A vásárlók bejelentésüket az Auchan ingyenesen hívható Infocenter vonalán (06/80-10-90-10) is megtehetik – írta válaszában az áruház.

Budapesten és az agglomerációban 13 Auchan áruház van, ebből hat a budai, hét a pesti oldalon. Az Auchan benzinkutak az agglomeráció legolcsóbb benzinkútjai közé tartoznak ezért nagyon népszerűek.

Az előző cikkünket sokan megosztották, itt lehet elérni a Facebookon:

>

Kiemelt kép: Az Auchan budaörsi kútja /Budapestkörnyéke.hu