Budakeszi polgármestere, Győri Ottilia nagyon készül a hétvégi sörfesztiválra. A Facebookon szuperaktív városvezető meglátogatta a 4. Budakörnyéki Sörfesztivál két sztárfellépőjét. Tegnap Kordáéknál járt a 2. kerületi Korda-villában, ma pedig Budajenőn az Edda frontemberéhez, Pataky Attilához ugrott be. Rockkeresen érkezett a polgármester: fekete, feszes pólóban ölelte a városába érkező zenészt.

Sörfesztivál Budakeszin

Budakeszin fontos hétvégére készülnek, pénteken és szombaton lezárják szinte a fél várost, hogy a bulizók és a sörimádók kényelmesen és biztonságosan élvezzék a 4. Budakörnyéki Sörfesztivál hangulatát. Az óriáspartit a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás szervezi, vagyis több település buliját rendezik meg egyszerre Budakeszin. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jó buli lesz

A legfinomabb gasztrokulturális különlegességeket és söröket ígérik, melyek mellé színes kulturális programok társulnak. A buli 17-18-án, vagyis péntek-szombaton lesz. A programok már péntek délután 14:30-kor elkezdődnek. 18 órától Pataky Attila ad koncertet, 19 órától pedig Korda György és Balázs Klárié lesz a nagyszínpad. A részletes programot ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kordáékhoz ment a polgármester

Budakeszi polgármestere, Győri Ottilia minden lehetőséget megragad, hogy népszerűsítse a Budakörnyéki Sörfesztivált, úgyhogy személyesen ment el a két sztárvendég otthonába. Tegnap a 2. kerületben, a Korda-villában járt, ahol Gyuri bácsi és Klárika látta őt vendégül „Sem az életben, sem a kártyában nem szabad várni, úgyhogy mi sem vártunk, eljöttünk ide, mert jönnek a sörfesztiválra” – mondta a Korda-villa bejáratánál Győri Ottilia a közösségi oldalára felkerült videóban.

Nem a reptérre, Gyuri!

A polgármester egy jelenetet ad elő Kordáékkal. Klárika elmondja, hogy „Elmegyünk Budakeszire a sörfesztiválra”, erre Gyuri bácsi azt mondja, hogy „elvisszük a barátainkat a reptérre”, mire Győri Ottilia, polgármester kijavítja: „Gyuri, nem a reptérre, hanem a főtérre”. A cuki videót a cikkünk alján éred el.

Isteni koncert

Győri Ottilia ma sem állt le a pénteken startoló rendezvény promóciójával. Elugrott Budajenőre, Pataky Attilához, ahol a teraszon készítettek videót. A polgármester feszes fekete pólóban állt Pataky Attila mellett, aki azt kérdezte a polgármestertől, hogy mi lesz az ő dolga péntek este. Győri Ottilia azt felelte: „eljössz a Budakörnyéki Sörfesztiválra és egy isteni koncertet adsz.

Jó barátok Budakeszin

Pataky Attila hozzátette: „Budakeszin a kör közepén állok, körbe vesznek jó barátok, körbe vesznek jó barátok és még jobbak.” A polgármester láthatóan nagyon örült a zenész mondatainak, mert a videó végén láthatóan jól érzi magát az énekes társaságában.

Autó helyett jobb a busz

A sörfesztiválra nem érdemes autóval menni. Budapestről a Széll Kálmán térről a 22-es buszcsaláddal az Erkel utcai vagy a Gyógyszertár buszmegállóig kell eljutni. A Zsámbéki-medence irányából távolsági buszokkal a Gyógyszertár megállónál érdemes leszállni. Jó buli lesz a hétvégén Budakeszin, aki teheti nézzen be a kisváros főterére. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó Kordáékkal

Ez pedig a Pataky Attilával készült videó

Kiemelt kép: Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere és Pataky Attila – Forrás: a fenti videó