Bebe élete veszélyben volt néhány nappal ezelőtt, nem tudott fékezni. Az énekes az égieknek adott hálát, amiért nem történt tragédia az autópályán.

Egyszercsak megszűnt a fék

Az énekes nem először nézett farkasszemet a halállal, így már három születésnapot ünnepelhet. Bebe most egy posztban osztotta meg követőivel és ismerőseivel, hogy éppen az autópályán haladt, amikor kocsijából elfolyt a fékolaj és megszűnt a fék. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfolyt az olaj

„Ma ünneplem a harmadik születésnapomat! Bár látszólag rendben van a cső, de ez csak a látszat. Tegnap este az autópályán hosszanti irányban szétnyílt és elfolyt az összes olaj. Megszűnt létezni a fék!” – kezdte a posztját a Facebookon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Így lehet megelőzni a bajt

„Az égieknek hála, hogy nem szálltam bele az előttem kialakuló sorba. A lényeg, hogy ha hosszú útra indultok, vagy csak egyáltalán, nézessétek át az autótokat néha-néha! Még akkor is, ha úgy tűnik, minden rendben van. Vigyázzatok magatokra és másokra!”- írta a közösségi oldalán Bebe, aki egy fotót is mellékelt a fékolajcsőről, ami megadta magát.

Már volt balesete

Az énekes nem véletlenül írta, hogy ez volt a harmadik születésnapja, hiszen egyetemistaként egyszer már nem volt olyan szerencsés, mint most. Akkor hatalmas balesetet szenvedett úgy, hogy az anyósülésen ült. Kórházba került, több műtéten is átesett és ha csak pillanatokra is, de meg is halt.

Hetekig ágyba kényszerült

„Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerültem, és műtétek sorozata várt rám, újra kellett tanulnom járni. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le. A buli után másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj”

Újraélesztették

„Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem.” – mesélte korábban az énekes.

Halálos karambol

Ahogy írtunk róla, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. augusztus 10-én kora este az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrségtől származó információk szerint egy 43 éves ukrán sofőr személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító kisteherautónak.

A helyszínen életét vesztette

A kisteherautót vezető 33 éves mogyoródi férfi a helyszínen meghalt, 51 éves férfi utasa és az ukrán sofőr megsérült – írta a police.hu.

Leszakadó alkatrész

Az egyik járműről leszakadó alkatrészre egy harmadik gépkocsi ráhajtott, személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett.

A pálya szélén próbálták újraéleszteni

„A mentő már kint, a pálya szélén próbálnak újraéleszteni valakit, egyelőre minden sáv áll, aki még tud, menjen le Bagnál!” – írta egy szemtanú nem sokkal a baleset után az egyik Facebook-csoportban. A helyszíni szemle a pályatest lezárása mellett megkezdődött, a rendőrök a forgalmat a 3-as főútra terelték. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bebe – Forrás: TV2