A legendás színésznő azt mondja, hatalmas erőt ad neki a közönség szeretete és esze ágában sincs visszavonulni. Heti kétszer áll színpadra, s reméli, így lesz ez még hosszú éveken keresztül.

Minden rendben van vele

Túl van a szűrővizsgálatokon, és öt évvel azután, hogy felépült daganatos betegségéből, továbbra is tünetmentes Pásztor Erzsi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bár egy kisebb betegsége így is van

Tünetmentesnek mondom magam, a „gyógyult” szót babonából nem merem kimondani még, de a legfontosabb az, hogy szerencsére jól vagyok. Azt leszámítva, hogy most éppen isiásszal küzdök – jelentette ki a Kossuth-díjas színművész.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy lemondott előadás miatt bánkódik

A Hallhatatlanok Társulatának tagja két héttel ezelőtt rosszul mozdult és a házimunkában is segítséget kellett kérnie. Nagy szívfájdalmam, hogy két előadásomat is le kellett mondanom, pedig ilyet nem szoktam tenni, ám tényleg nem tudtam megmozdulni. Az egyik Tihanyban lett volna, az összes jegyet eladták, ám sajnos nem tudtam megjelenni – tette hozzá.

Gyógyszert kellett kapnia

Kitért arra is, hogy a lemondott előadások miatt a mai napig szomorú, ugyanis színészként szörnyű érzés, amikor azt érzi, cserbenhagyja a közönségét. A színésznő jelenleg is rehabilitációra jár, masszázst és fájdalomcsillapítót is kapott – noha utóbbiról korábban hallani sem szeretett volna.

Virágcsokor és óriási torta

„Nem szeretek gyógyszert szedni, de pénteken a Játékszínben várt a közönség, ehhez bizony be kellett vennem egy tablettát, hogy fájdalom nélkül játszhassak. A Nyolc nő 225. előadását tartottuk meg, aminek a végén ovációt kaptunk a közönségtől, majd virágcsokorral és óriási tortával ünnepeltünk” – fogalmazott.

Tömegek kíváncsiak rá

Kifejtette, a közönség és az emberek szeretete mindig erőt ad számára. „Az orvosnál is ezt tapasztalom, de az utcán is idegenektől. Hétvégén volt a Pozsonyi Piknik, ahol a 13. kerület díszpolgáraként vettem részt egy beszélgetésen. „Rengetegen jöttek el, a tűző napon álltak csak azért, hogy hallgathassanak, ami külön örömmel tölt el” – ismertette.

Sokáig akar még a színpadon állni

„Az emberek odajönnek hozzám, úgy köszöntenek, mint egy ismerőst. Igazi ajándék ez az élettől és gyógyír a fájdalmakra is” – tette hozzá. Azt azonban nyomatékosította, eszébe sem jut a visszavonulás. Hetente kétszer játszik a színházban és reméli, hogy ez még sok éven át így lesz.

Nem akar nagy felhajtást

Pásztor Erzsi egyébként hamarosan 87. születésnapját ünnepli, azonban nem készül nagy ünneplésre. A születésnapomat már régen nem ünneplem, csak a kerek évszámokat. A kollégáim mégis minden évben meglepnek egy kis ünnepséggel, ami nagyon jól esik – ismertette.

Fájdalmak nélkül szeretne mozogni

Remélem, hogy a kilencvenedik születésnapomat is a színpadon ünnepelhetem, ennek érdekében pedig most inkább óvatosabb vagyok, szeretnék mihamarabb újra fájdalmak nélkül mozogni – fogalmazott Pásztor Erzsi a Blikknek nyilatkozva.

(Kiemelt képünk forrása: Youtube.)