Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Árpa Attila arról, hogy nagyon elkényelmesedett, és többször is meggondolja, hogy elinduljon-e randizni. Ha nem, akkor is kéznél van a megoldás – mondja a 2022-es év Nagy Ő-je.

Nő a tét

A napokban startolt el Liptai Claudia új talk show-ja, a Nő a tét. A debütáló adásban a műsorvezető az ismerkedésről beszélgetett Kánya Katával, Sztarenki Dórával és Árpa Attilával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Változtak az ismerkedési szokások

Az egykori Nagy Ő a műsorban elmondta, szerinte a közösségi oldalak megjelenése sokat változtatott az ismerkedési szokásokon, és szomorúnak tartja, milyen kevéssel is képesek megelégedni a mai fiatalok.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ma már máshogy megy

„A social media kora azért nagyon sokat változtatott azon, hogy ismerkedünk. Tehát én még abban a korban éltem, ahol nem volt elég jobbra húzni, elküldeni a farkamat és abban reménykedni, hogy ez elég” – fogalmazott nyersen Árpa Attila.

Elég egy kép és egy sablonszöveg

„Kifejezetten szomorúnak tartom, hogy a mai fiataloknál ez már nagyon sokszor elég. Hogy egy képen megnézem, húzok egyet, küldök egy képet, vagy egy nagyon buta sablonszöveget, és akkor már jön is egy időpont” – mondta.

Ritkán megy klasszikus randira

Árpa később hozzátette, ma már csak nagyon ritkán megy el klasszikus randikra, ennek miértjét pedig hosszasan ecsetelni is kezdte a beszélgetés többi résztvevőjének.

„Kicsit bekényelmesedtem”

„Nagyon ritkán történik az a klasszikus randi, ismerkedés. Sok okból kifolyólag. Egyrészt azért, mert már én is kicsit bekényelmesedtem. Tehát nekem már nagyon-nagyon nagy kell, hogy legyen az érdeklődés és a konstellációja a csillagoknak, az időjárásnak, a távolságnak és mindennek, hogy egyáltalán elinduljak egy randira” – ecsetelte a 2022-es év Nagy Ő-je

„Megittam egy üveg bort, mit csinálsz?”

„Nem ezért, mert én olyan nagy embernek gondolom magam, hanem egyszer csak kurva lusta lettem. Amikor otthon a Netflixet nézem, tökmagozok, és jön egy üzenet, egy gyönyörűszép modell ír nekem, huszonvalahány évesen, hogy most szakítottam a barátommal, megittam egy üveg bort, mit csinálsz?”

Komoly döntés elindulni  

„Az én koromban és kényelmemmel már egy komoly döntés felállni a jelenlegi benzinárak mellett, és Újpest végéig elmenni egy nőért azért, hogy lefektessem” – ért el fejtegetése csúcspontjára Árpa.

A remény mindig ott van

„Vagy gyorsan a jobb kezem segítségével mindent elintézni, és aztán visszafeküdni és folytatni a kis sorozatomat. A cél az nyilván első körben a szex, de utána meg a remény, hogy hátha tud ebből még több is lenni. Az mindig ott van – magyarázta Árpa Attila. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Árpa Attila. Fotó: Life TV.