Ahogy azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta pénteken reggel holtan találták 9. kerületi otthonában Berk Krisztiánt. A médiaszemélyiség 41 éves volt, akinek a holttestére a lánya talált rá.

A 9. kerületben történt

Amint azt portálunk is megírta a reggeli órákban a rendőrség több autóval érkezett meg a 9. kerületbe, Berki Krisztiánék lakása elé, a helyszínre ezt követően pedig mentőautó is érkezett. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi történt, ám nem sokkal később jött a hír: Berki Krisztián meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt a rendőrség

Az ügyben néhány órával később rövid sajtótájékoztatót tartott még a helyszínen a rendőrség, elmondták, Berki Krisztián halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, így közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az ügyet, azonban arról is beszéltek, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Berki Mazsi erősítette meg a halálhírt

A médiaszemélyiség halálhírét egyébként a felesége, Berki Mazsi is megerősítette. Az özvegy a Borsnak azt mondta: “Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben.”

Nagyon szerette

“Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk”  

Lánya talált rá

Ripost a tragédia kapcsán most azt írja, Berki Krisztián holttestét a lánya, Natasa Zselyke találta meg. Friss lapinformációk szerint Hódi Pamelával közös lánya, Natasa Zselyke épp kettesben volt a lakásban Berki Krisztiánnal, és amikor reggel felébredt, már holtan találta meg a teraszon az édesapját. Ezek után az édesanyját hívta segítségül telefonon, aki azonnal a helyszínre sietett.

Kapcsolódó:

Sokkot kapott

Berki Krisztián édesanyja, Júlia – aki korábban a Blikk megkereésése elmondta, képtelen felfogni, hogy a fia nincs többé – a Tényekben mondta el, hogy a kislány Nati volt az, aki az erkélyen rátalált édesapja holttestére. A kislány érhető okoknál fogva sokott kapott a történtektől. Natit a helyszínen édesanyja, Hódi Pamela, és Krisztián jelenlegi felesége, Mazsi vigasztalták,a felvételen jól látszik, hogy szorosan magukhoz ölelik a kislányt.

A Tények videója itt érhető el:

Még az édesanyja sem fogta fel

„Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja” – mondta korábban a Blikknek Júlia.

Kiemelt kép: Tények videorészlet