Három fiatal srác szombat este túl gyorsan autózott a Soroksári úton a Petőfi hídnál. A kanyarban kicsúsztak és felborultak. A fiúk kimásztak a kocsiból és leléptek. Annyira siettek, hogy a mobiljaikat a kocsiban hagyták, így a rendőröknek nem lesz nehéz dolguk.

Kicsúsztak a Boráros térnél

Információink szerint egy fiatal férfi két utasával közlekedett Fiat Brava típusú autóval szombatról vasárnapra virradó éjszaka a 9. kerületi Soroksári úton a Petőfi híd felé. A Boráros térhez érve, a balra ívelő kanyarba valószínűleg az esőtől nedves úttesthez képest nagyobb sebességgel érkezett meg, így a Fiat megcsúszott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sok tűzoltó érkezett segíteni

Kitört az autó

A sofőr ellenkormányzott, ettől az autó balra kitört, felugratott az elválasztó betonszegélyre, kitépett néhány elválasztó korlátot a helyéből, amitől a Fiat a levegőbe emelkedett, átfordult, végül a tetejére csapódva állt meg a szembejövő középső sávban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lezárták az útszakaszt

Taxik közé vágódhatott volna

Az éjszakai gyér forgalomnak köszönhetően senkivel sem ütközött, de a becsapódás helyével egy vonalban lévő droszton várakoztak taxik, akár közéjük is vágódhatott volna az irányíthatatlan gépkocsi.

Dolgoznak a rendőrök és az autómentők

Kimásztak és leléptek

A baleset után a Fiat vezetője és utasai kimásztak a roncsból, majd hiába próbálták őket visszatartani, gyors tempóban elhagyták a helyszínt. Így esetleges sérüléseikről nincsenek információink.

A mobilok az autóban maradtak

Ami biztos, mobiltelefonjaikat nem vitték magukkal, mivel a rendőrök összesen hármat találtak az autóban. Illetve az utastér átvizsgálása során, valamint a csomagtartóban sem bukkantak semmilyen gyanús anyagra vagy tárgyra.

Nem sok maradt a korlátból

Rendőrségi telephelyre vitték

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak, de a roncs pozíciója miatt áramtalanítani nem tudták azt, így végül nem avatkoztak be. A Fiat Bravát végül az autómentő a rendőrök segítségével borította vissza a kerekeire, majd a BRFK telephelyére szállította. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.