A kényelem nem luxus, hanem alapelvárás, ha otthonunk kialakításáról beszélünk. Ehhez pedig hozzátartozik az udvar is. Ajánlott végiggondolni az összes elérhető és elképzelhető eszközöket, technológiai fejlesztéseket és más kiegészítőket, amelyek segítségével még komfortosabb teret alakíthatunk ki magunknak.

Nemsokára visszatérhetünk a kertbe

Elkezdődött az új év, ami azt jelenti, hogy közeleg a tavasz, amikor már egyre több időt tölthetünk a kertben. Ezért is ajánlott végig nézni például a PET-RO Nyílászáró termékeit, ahol könnyedén megtalálhatjuk a szükséges eszközöket és kiegészítőket, szúnyoghálót is például.

Érdemes minél hamarabb elkezdeni a felkészülést a jobb időre, hogy amint beköszönt a tavasz, már élvezni tudjuk a beruházás gyümölcsét.

Kezdjük a sort az öntözőrendszerrel, amire azért is lehet szükség, mert egyre kevésbé lehet alapozni az időjárás kiszámíthatóságára az elmúlt évek tanúsága szerint. Ez a jövőben sem fog változni. Több területen is megborultak azok a jól bevált praktikák, amiket tíz, húsz vagy harminc éve is rendszeresen használtak. Az öntözés is ezek közé tartozik, amit akkor is szükséges megvizsgálnia, ha “csak” a gyep ápolásáról beszélünk. 

A fű sem bírja könnyedén az égető napsugarak káros hatásait, a víz hiánya pedig a fejlődésének sem kedvez. Ha gyönyörű virágoskertre, veteményesre vágyunk, amihez a szép zöld gyep sem árt, akkor a saját kezünkbe kell venni az irányítást.

Ezt a megfelelő öntözőrendszer kiépítésével lehet elérni, amelyek közül már rengeteg konstrukció érhető el. Ha a kertben van egy ilyen berendezés, akkor teljesen mindegy, hogy mikor és mennyi eső esik, a locsolással mindig kielégíthetjük a növények igényeit.

A garázskapu is az udvar része

Ahol szintén nagyon fontos a megfelelő kényelem. Ez már olyan egyszerű funkcióknál elkezdődik, mint a manuális vagy a távvezérelt garázskapunyitás. Az elektromos változat megszépítheti, megkönnyítheti a mindennapjainkat. Nem kell a bejutáshoz kiszállni kinyitni az ajtót, majd vissza az autóba, behajtani és végül bezárni a kaput. Elég egyetlen gombnyomás és máris letudtuk az egész folyamatot.

Egy ilyen rendszer ráadásul nagyon kevés energiát fogyaszt. A ki- és beszállás gyakran perceket is igénybe vehet, ami igazán kellemetlen tud lenni zuhogó esőben, fagyban. A PET-RO Nyílászáró garázskapui között bátran lehet nézelődni!

Az udvar megvilágításáról sem szabad megfeledkezni

A kertben megélt pillanatokat meghatározza az is, hogy milyen világítás található az udvaron. Romantikus hangulatvilágítás, funkcionális fényforrások. Nem kell többet tapogatózva kimenni az udvarra, az ösvényt és az autóbejárót is megvilágíthatjuk a LED-es technológiának köszönhetően.

Sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos eszközök, hosszabb élettartammal is rendelkezik, így rövid és hosszú távon is egyaránt megéri őket alkalmazni. Az egész udvar, vagy csak egy bizonyos része is kellemes fényárban úszhat.

Készüljünk a tavaszra, időben érdemes elkezdeni a szükséges eszközök beszerzését!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: petro-nyilaszaro.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.