Varga Judit volt férje, Magyar Péter kemény hangú posztban ment neki a NER-nek, miután lemondott Novák Katalin és Varga Judit is. Az egykori állami vezető, aki tavaly márciusban jelentette be, hogy Varga Judittal külön utakon folytatják, eddig a részben állami tulajdonú MBH Bankban felügyelőbizottsági tagja volt. Most is is lemond mindenről.

Lemondtak

Ahogyan arról beszámoltunk, szombat délután jelentette be Novák Katalin, hogy lemond köztársasági elnöki tisztségétől. Néhány perccel később, Varga Judit, volt igazságügy miniszter, a Fidesz EP listavezetőjének várományosa is bejelentette, hogy lemond, visszavonul a közélettől.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elnöki kegyelem

Az egész botrány ott kezdődött, hogy a 444.hu megírta, hogy tavaly áprilisban, elnöki kegyelemben részesült a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese, ki arra kényszerítette az áldozatokat, hogy vonják vissza feljelentésüket. A gyerekeket egyébként az igazgató molesztálta és arra kényszerítette, hogy elégítsék ki nemi vágyait.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ellenjegyezte a kegyelmet

Novák Katalin ezek után, elnöki kegyelembe részesítette Kónya Endre nevű igazgatóhelyettest. A kegyelmi kérelmet pedig Varga Judit, akkori igazságügy miniszter ellenjegyezte, vagyis ő is úgy látta, hogy ennek az embernek szabadlábon van a helye.

Megszólalt Varga Judit volt férje

Szombat este, Varga Judit volt férje, Magyar Péter közösségi oldalán megjelent kemény szavakkal mondta el véleményét a Fidesz rendszerről. „A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak”.

Igazi felelősök

„Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak” – írta Varga Judit volt férje.

Hitt egy polgári Magyarországban

„Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.”

Nekiment Rogán Antalnak

„Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája”.

Semmi sem tart örökké

„12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.” – zárta bejegyzését Magyar Péter.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Varga Judit és családja – Forrás: Facebook