Az iRobot robotporszívók kétségtelenül forradalmi újításként érkeztek meg a modern háztartásokba, teljesen átformálva annak a gyakorlatát, amit a porszívózás kapcsán korábban feltételeztünk.

Úgyhogy ennélfogva nem lehet eléggé méltatni a hasznosságukat. A cikkben igyekszünk rávilágítani arra, hogy miként tudjuk a lehető legnagyobb mértékben kiaknázni a bennük rejlő mérhetetlen potenciált.

Dióhéjban az iRobot porszívó robotok által kínált hozzáadott értékről

Belegondolni is egészen hátborzongató érzés, hogy az iRobot porszívó robotok már egészen 2005 óta jelen vannak Magyarországon. Persze már akkoriban is egyértelműnek tűnt, hogy korszakalkotó vívmány született a háztartási gépek és módszertanok területén.

Persze az azóta eltelt időben sem ültek éppenséggel ölbe tett kézzel az iRobot porszívó robotok fejlesztői és gyártói. Ehelyett folyamatos jelleggel tökéletesítették és fejlesztették ezeket a készülékeket annak érdekében, hogy minél inkább segítsék a felhasználók dolgát.

Gyakorlatilag ennek a következetes munkának lett az eredménye, hogy az iRobot porszívó robotok tényleg helyettünk és értünk dolgoznak.

Milyen gyakori problémák áthidalását segítik elő az iRobot porszívó robotok?

Főként a rendelkezésre álló idő szűk keresztmetszetét. Elvégre ki ne ismerné azt a kellemetlen felismerést, amikor hulla fáradtan és pihenésre vágyva megpillantjuk a padlón itt-ott fellelhető porszemeket, koszfoltokat és pormacskákat.

„Jajj, még ki is kellene porszívózni az egész lakást” – hangzik el ilyenkor a szomorú felismerés. Majd szinte egy fél szombat délelőtt megy el csak azzal, hogy az otthon minden szegletéből száműzzük a nemkívánatos koszt.

Majd eltelik egy újabb hét, és a munkát kezdhetjük elölről. Igazi szélmalomharc. Pontosan ennek a hatékony áthidalása válhat lehetővé azzal, hogyha az iRobot porszívó robotok alkalmazása mellett hozunk döntést.

Mire lesz szükség ahhoz, hogy az iRobot robotporszívók hosszabb távon is kiszolgálják az igényeket?

Kétségtelen, hogy a modern iRobot robotporszívók helyettünk dolgoznak és végzik el a porszívózást a lakás gyakorlatilag minden pontján. Méghozzá akkor és olyan gyakorisággal, amit előzetesen beállítunk.

Ugyanakkor egy autóhoz vagy másfajta háztartási eszközökhöz hasonlóan időről időre az iRobot porszívó robotok is igénylik a tudatos karbantartást. Elvégre a rendszeres igénybevétel miatt egész egyszerűen muszáj odafigyelni a szervizelésükre.

Mit értünk pontosan ezalatt? Legalább 2 évente egy alkalommal ne felejtsük el szervizbe vinni a sokat használt iRobot készüléket. Az sem árt, ha a leginkább sérülékeny és gyakran elkopó alkatrészeket kicseréljük egy idő után. Ezzel a fajta proaktív gondolkodással nemcsak a hatékonyság lesz jobb, hanem a készülék várható élettartamát is kitolhatjuk.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!