A Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt az encsi fiatalt, aki március 13-án az iskolai ünnepség alatt magáévá tette kiskorú iskolatársát. A lányt az osztálytársa szabadította ki.

Iskolai ünnepség

A fiatalkorú gyanúsított az Encsi Általános Iskolában március 13-án, a hatodik óra után elhívta a lányt beszélgetni egy tanterembe, amíg az aulában a március 15-i ünnepség zajlott. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Bezárta a tanterembe

A fiú megszorította a lány nyakát, kezeit lefogta, majd a nadrágját lehúzva erőszakkal kielégítette nemi vágyait rajta. A folyosóról hangok szűrődtek be, az erőszakot abbahagyta, majd kiment a tanteremből, de kívülről bezárta az ajtót, hogy a lány ne tudjon kimenni a teremből.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Iskolatársa mentette meg

A lány segítségért kiabált, egyik osztálytársa meghallotta segélykiáltását a folyosón, és figyelmeztette a fiút, hogy engedje ki. A bántalmazás következtében a lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Letartóztatták a fiút

A fiút nemi erőszakkal és a személyi szabadság megsértésével gyanúsítják. A bíróság tartott attól, hogy az esetleges szabadlábon hagyás esetén az elkövető megfélemlítené vagy megpróbálná befolyásolni a tanút, ezért egy hónapra elrendelték a fiú letartóztatását, amit egy javítóintézetben tölt le. A végzés végleges. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció