Le kellett állítani a forgalmat az M0-ás autóúton, miután egy nő az egyik hídról le akart ugrani. A közút munkatársai vették észre az esetet. Az elkeseredett asszonyt egy hozzátartozója próbálta rábeszélni, hogy nem ugorjon a halálba. A Magyar Közút webkameráinak felvételét a cikkünk végén tudod megnézni.

Le akart ugrani a hídról

A Magyar Közút munkatársai siettek egy nő segítségére, aki az M0-s autóút 63-as kilométerszelvényében március 25-én egy hídról leugorva akart véget vetni életének.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A munkások vették észre

A Magyar Közút dunakeszi mérnökségének munkatársai az út melletti hófogó hálók beszedésére indultak a múlt pénteken, amikor útközben arra lettek figyelmesek, hogy egy fiatal nő az M0-s autóút egyik hídjának szalagkorlátján kívül áll, mintha le akarna ugrani a száguldó autók közé.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megvizsgálták a kamerák képeit

Hívásukra a közutas diszpécserszolgálat a helyszínen található forgalomfigyelő kamera képei alapján ezt azonnal megerősítette. Ezért a közutasok, a saját testi épségüket is kockáztatva, mindent megtettek, hogy megállítsák a felüljáró alatti keresztforgalmat, ezzel is mérsékelve a közvetlen életveszélyt.

Átrohannak az úton

A felvételen jól látható, amelyet a cikkünk végén érsz el, hogy a közút munkatársai átszaladnak a gyorsforgalmi úton, majd átmásznak a szalagkorláton, hogy minél előbb megállíthassák a forgalmat, megelőzve ezzel az esetleges tragédiát.

Visszaült az autóba

Közben a nő a híd szélén állt, de nem volt egyedül. Vélhetően az egyik hozzátartozója próbálta meggyőzni, hogy menjen vissza az autóhoz. Végül sikerült rábeszélniük, hogy szálljon vissza a kocsiba.

A közút felhívása

A Magyar Közút az eset kapcsán szeretné felhívni minden mentális és lelki nehézséggel küzdő ember és hozzátartozóinak a figyelmét, hogy van más kiút is a nehéz helyzetekből – olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében.

Anonim módon is lehet hívni

A https://ongyilkossagmegelozes.hu/ weboldalon rengeteg hasznos információ érhető el, az oldal kezelői este 7 és reggel 7 óra között ingyenesen és anonim módon is hívhatóak a +36-80-505-390-es telefonszámon, valamint a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségéhez is bátran fordulhatnak segítségért az érintettek a 116-123-as számon, illetve a www.sos-116-123.eoldal.hu weboldalon keresztül.

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

18 éven felülieknek

Kiemelt kép: részlet a videóból – Forrás: youtube.com