Rendőri felvezetéssel ment szülni egy nő az M3 autópálya bevezető szakaszán. Tavaly Dunakeszin segítettek a járőrök egy kismamának eljutni a kórházba.

Egy férfi kért segítséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjától június 24-én 7 óra 55 perckor, mert várandós feleségénél megindult a szülés, ám az M3 autópálya bevezető szakaszán kialakult torlódás miatt nem tudtak a kórház felé haladni.

A BRFK motoros rendőrei a helyszínre siettek, majd megkülönböztető jelzést használva, biztonságosan felvezették a házaspár autóját a kórházig.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Dunakeszin is rendőrök segítettek a kismamának

Tavaly augusztusban Dunakeszin kért segítséget egy család a rendőröktől, mert az autóban utazó kismamánál felgyorsultak az események. Erről az esetről a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt.

Kiemelt kép: illusztráció