Rendőri felvezetéssel ment szülni egy nő az M3 autópálya bevezető szakaszán. Tavaly Dunakeszin segítettek a járőrök egy kismamának eljutni a kórházba.

Egy férfi kért segítséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjától június 24-én 7 óra 55 perckor, mert várandós feleségénél megindult a szülés, ám az M3 autópálya bevezető szakaszán kialakult torlódás miatt nem tudtak a kórház felé haladni.

A BRFK motoros rendőrei a helyszínre siettek, majd megkülönböztető jelzést használva, biztonságosan felvezették a házaspár autóját a kórházig.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Dunakeszin is rendőrök segítettek a kismamának

Tavaly augusztusban Dunakeszin kért segítséget egy család a rendőröktől, mert az autóban utazó kismamánál felgyorsultak az események. Erről az esetről a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt.

Kiemelt kép: illusztráció