Molnár György Elefánt kétszer küzdött meg a gyilkos kórral, túl van több operáción, kemoterápián, de úgy tűnik, egészségügyi problémáinak búcsút inthet, legyőzte a legkeményebb betegséget: a rákot.

Akaraterő kellett

Molnár Györgynek három év után, tavaly tavasszal újult ki a daganatos betegsége. Megoperálták, hetekig tartott a felépülése, melyben szerettei egy pillanatra sem hagyták magára. Akaraterejének köszönhetően mára meggyógyult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Jól vagyok”

„Túl vagyok a rákon! Kőkemény időszak van mögöttem. Volt operáció, kemoterápia, minden, amit el lehet képzelni, de legyőztem a gyilkos kórt, jól vagyok. Az onkológusom szerint többet nem fogunk találkozni” – mondta a gitáros.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Másoknak is segített

„Ráadásul valamelyik nap fiatalembernek szólítottak a bevásárlás alkalmával. Mondtam nekik, hogy jövök máskor is „– mesélte a sorry! magazinnak a zenész, akit boldoggá tesz az a gondolat, hogy másoknak is tudott segíteni a hozzáállásával – írja a Bors.

Mellette van a családja

„Nekem a gyerekeim, az unokám, a feleségem, a testvérem és a sógornőm adott rengeteg energiát. A családi szeretete mindent legyőz. A szeretteim nagyon optimistán látták a jövőt, mindvégig úgy csináltak, mintha minden a legnagyobb rendben volna, és a betegségem, mint a nátha, egyszer csak elillan majd. Ez persze komplikáltabb volt, de szerencsére a műtét és a kemoterápia megtette a hatását” – idézte fel a történteket.

Bot nélkül jár

„Már tudok járni a botom nélkül, ez pedig tényleg elmondhatatlanul nagy öröm számomra. A fogason lóg mutatóba, emlékeztetőül, mekkora harcot hagytam magam mögött győztesen” – mondta boldogan.

Nem akar visszavonulni

A gitárost szörnyű betegsége sem gondolkodtatta el, hogy elhagyja a színpadot. „A zene szeretete örök. Nem hiszem, hogy valaha bejelentem a visszavonulásom. Jelenleg is dalt írok, aminek Utolsó mohikán lesz a címe. Ezt most befejezem, és elgondolkodom a következő dalon. A zene kiváló gyógyír a lélek számára. Lekapcsolja az embert a napi problémákról” – jelentette ki lelkesen.

Zenélni tanít

Hiszen fontos ez nekem, azonban az elmúlt időszakban azon túl, hogy nem tudtam, mire készüljek, két hónapra, vagy két évre… kissé háttérbe kellett, hogy szoruljon a tanításuk. De megígértük egymásnak, folytatjuk. Ők a legnagyobb, ha nem az egyetlen értelme az ember életének.

Hagyaték

Leköt a sok munka, hiszen az Omega zenei hagyatékát Trunkos Andrással, a zenekar menedzserével együtt visszük tovább. Jómagam a német piacra szervezem az Omega lemezeket, és őszintén mondom: óriási az érdeklődés – újságolta Molnár György, aki remekül beszél németül, így a külföldi kapcsolattartás nem okoz számára gondot.

Ma is népszerű az Omega

Örömére szolgál, hogy az Omega neve a határon túl is ennyire népszerű, mind a mai napig. Az Omega megszűnt, nincs. Azonban a zenei örökséget nem hagyjuk elveszni – szögezte le.

Külföldön árulják a lemezeket

Hozzátette: az emléke magasan szárnyal ma is, hiszen elkezdtük terjeszteni külföldön a zenekar lemezeit bakeliten és Cd-n is, és nagyon fogynak! Igazán hálás lehetek ezért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Elefánt – Forrás: TV2