Nem maradt sokáig tévécsatorna nélkül Szabó Zsófi. A műsorvezető ugyanis visszatér a TV2-höz, a csatorna reggeli műsorát fogja vezetni, valamint egy másik produkcióban is feltűnik majd. Zsófi 2009-ben igazolt az RTL-hez, ahol nemcsak műsorvezető, hanem számtalan produkció szereplője is volt.

Változást akart

A tévés tavaly december 22-én jelentette be, hogy távozik az RTL-től, amit akkor a következőkkel indokolt: “Az elmúlt két évben már megfordult a fejemben, hogy változást szeretnék, új kihívásokat, de a stáb szeretete és az a lehetőség, hogy bárkivel, bármikor, bármiről beszélgethetek, egy nagyfokú szabadságot adott nekem. És egy ideje ez megváltozott. Úgy érzem, elfáradt most ez a lelkesedés egy kicsit a részemről”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tévé egy kiegészítés az életében

„Ha őszinte akarok lenni, az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, egy plusz lesz az életemben, és arra törekszem, hogy mindig legyen „rendes” munkám. 16 éve vagyok munkavállaló és tíz éve vezetem a cégeimet. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm” – írta egy rajongó kérdésére válaszolva Zsófi, aki akkor megnyugtatta aggódó követőit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Jóban Rosszban

Szabó Zsófi amúgy éppen a TV2-n vált országosan ismertté, amikor is 2009-ben a Jóban Rosszban című sorozat szereplője lett. A TV2-től is olyan hirtelen távozott, mint most az RTL-től. A napi sorozatból való távozása után inkább a műsorvezetői feladataira koncentrált, sokan emlékeznek még alakítására Betty Tanakis szerepében.

Műsorvezető lett

Az RTL Klubon először a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjeként láthatták a nézők, ahol 4. helyezett lett. Ugyanebben az évben már műsorvezetőként is bizonyíthatott: Istenes Bence mellett, ő vezette az X-Faktor kísérőműsorát, az After X-et. Három éven keresztül volt a Story Extra műsorvezetője, illetve 2016-ban a Playback Párbaj-ban is feltűnt Gáspár Laci oldalán.

Házasság és válás

A Nyerő Páros első évadában párjával együtt küzdöttek. Ezután ment férjhez Zsoltihoz, 2017 decemberében pedig megszületett a kisfiúk, Mendel. Zsófi és Zsolti azóta már elváltak. Sőt, a műsorveeztő egy ideig Hosszú Katinka volt férjével is együtt élt.

Sok munkát kapott az RTL-től

Zsófi várandósan vett részt a Konyhafőnök VIP 2. évadában is. A Szenzációs Négyesben versenyzőként erősítette a 20+-os csapatot. 2019 óta a Reggeli egyik házigazdája, emellett a Toplista műsorvezetője is volt. Lalival közösen vezetik 2018 óta az X-Faktor online háttérműsorát, az X-Stage-et, illetve 2020-ban az Álarcos énekes első évadának online kibeszélőjét, az Álarc mögött 1. évadát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: