Elhunyt nővére emlékére énekelt az X-Faktorban Á. Patrik. A 17 éves fiú testvére 19 évesen vetett véget az életének, miután környezete megbélyegezte és kiközösítette azért, mert Krisztina a lányokat szerette.

Tragédia Patrik életében

Még csak 17 éves az X-Faktor versenyzője, Á. Patrik, az életét máris szörnyű tragédia árnyékolja be. Az énekes extravagáns külsejével, nőies megjelenésével azonnal magára vonja a tekinteteket, ám mint mondja, célja nem a polgárpukkasztás, hanem hogy felhívja az emberek figyelmét az elfogadásra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már gyermekkorában is a lányokat szerette

„Mielőtt a nővérem, Krisztina és én megszülettünk, nyugodtan mondhatom, hogy édesanyánk finoman szólva sem fogadta el a meleg társadalmat. A testvéremről már korán kiderült, hogy leszbikus. Másfél évesen már focizott, nem akart szoknyát hordani, és az óvodából hazatérve nem fiúneveket mondott, amikor arról kérdezték, kibe szerelmes” – emlékezett vissza a testvérére Patrik.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A halálba kergették

A család idővel azonban elfogadta, hogy Krisztina a lányokat szereti. A környezete azonban megbélyegezte emiatt és a 19 éves lányt a halálba kergették. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megverték, leköpték

„A kortársai megverték, leköpték, bántották, azon versengtek, hogy ki tudja jobban megalázni. Egy idő után nem bírta tovább, és nem látott más megoldást, mint hogy véget vet az életének. A születésnapomon este elment otthonról, azt mondta, egy barátnőjéhez” – mondta Patrik.

Nem ment haza

A Patrik mesélt, hogy Krisztina hajnalban sem tért haza, édesanyja telefonon próbálta elérni lányát. Kiderült, hogy kórházban van.

Vonat elé feküdt

„Vonat elé feküdt, de az utolsó pillanatban meggondolhatta magát, mert felült, az ütköző azonban eltalálta a fejét. Egy nappal később hunyt el a kórházban” – idézte fel Patrik a három évvel ezelőtti tragédiát.

Felajánlották szerveit

A család teljesen összeomlott. Mivel a lány egészséges volt, ezért szerveit felajánlották, hogy ezzel mások életét menthessék meg.

Nővéréért küzd

„Most lenne 22 éves a testvérem. Érte is küzdök, szeretném, hogy elfogadóbbak legyenek az emberek, és soha többé ne történhessen olyan tragédia, mint a nővéremmel” – mondta az X-Faktor versenyzője.

Patrik másságát elfogadta a környezete

Patrik azt mondja, neki mázlija van, a barátai, iskolatársai elfogadták, önmaga lehet. Sokszor gondol arra, mennyivel szerencsésebb, mint a testvére volt.

Feltűnően öltözködik

Patrik úgy döntött, az öltözködés terén sem fogja vissza magát. ”Hosszú, lakkozott körmöm van, női és férfi ruhákat is hordok. Például felveszek fűzőt, de ugyanúgy egy férfias inget vagy pulóvert is, ha épp ahhoz van kedvem. Ez nem polgárpukkasztás, az az elvem, hogy a ruháknak nincsen nemük”.

Színész szeretne lenni

A 17 éves fiú színész szeretne lenni, több darabjában is játszott már – írja a Blikk.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel a dallal indult az X-Faktorban

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t!

Kiemelt kép: Árvavölgyi Patrik – Forrás: RTL Klub