Évek óta rendszeresen nemi együttlétre kényszerítette az apja egy 16 éves hajdú-bihari lányt. A borzalmakra úgy derült fény, hogy a lány nem ment haza egy héttel ezelőtt az iskolából, a megtalálása után pedig elmondta a nyomozóknak, hogy milyen szörnyűségeket művel vele az apja. A Hajdú-Bihar vármegyei rendőrök őrizetbe vették a 42 éves férfit.

A szülei keresték

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyben kiadott közleménye szerint a szülei próbálták elérni és megkeresni a lányt, de mivel nem találták, ezért bejelentették az eltűnését a rendőrségen.   A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Megtalálták a lányt

A rendőrök ezt követően elrendelték a tini körözését és ők is keresni kezdték. Nem sokkal később a szülők már arról értesítették a rendőröket, hogy megtalálták a lányukat Debrecenben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elmondta a rendőröknek

A nyomozók meghallgatták a fiatalt, aki elmondta, hogy azért nem ment haza, mert az apja évek óta nemi cselekményre kényszerítette.  A lány által elmondottakat a pszichológus szakértő véleménye is alátámasztotta.

Őrizetbe vették az apát

A rendőrök őrizetbe vették a szexuális erőszakkal meggyanúsított férfit, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció