Nyilvánosa, a Facebook-oldalán kért elnézést a nőktől Nacsa Olivér humorista, aki korábban egy rádióműsorban kijelentette, hogy a humor nem női műfaj.

A humor nem női műfaj

Nacsa Olivér egy korábbi KarcFM-műsorban fejtette ki véleményt a nők és a humor kapcsolatáról. Egészen pontosan, Pottyondi Edináról kérdezték a humoristát. Akkor azt mondta, hogy ez nem egy női pálya, nem voltak sokan, (nők) ebben a műfajban. Hozzátette még, hogy az emberek, a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha ezt egy nő szájából hallják. Szerinte ez alapvetően egy ilyen férfi szakma. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pottyondi Edina is egyből válaszolt

A magyar youtuber, stand-up komikus és humorista egyből válaszolt az interjúra. Szerinte Nacsa „Nacsa humortalan, hímsoviniszta NER-szolga”, de szerinte ebben nincsen semmi újdonság, „azt viszont kevesen tudják róla, hogy gyáva”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Személyes támadásnak vette

Pottyondi a videójában kitért arra is, hogy szerinte Nacsa azért gyáva, mert a riporter azt kérdezte, hogy mit gondol személy szerint róla, nem pedig a nőkről. Hozzátette még: „ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, vagy tehetségtelennek tartasz, vagy nem vagyok vicces.”

Nacsa most elnézést kért

Ezek után az előzmények után a humorista újragondolta a mondatait és hosszabb posztban reagált amelyben leírta, hogy félreértelmezhetően fogalmazott, nem rossz szándék vezérelte, sokak érzékenységét sértette meg a szavaival.

Egész hétvégén gyötörhette a lelkiismeret

Szombaton még azt írta, hogy több mondanivalója nincs az ügyben, vasárnap mégis hosszabb posztban a Facebookon fejtette ki bővebb nézeteit, majd azzal fejezte be, hogy részéről ezzel az ügyet lezárta

Sokat gondolkodott az elmúlt napok történésein

Szerinte igenis vannak férfi és női szakmák

„És igenis vannak férfi és női szerepek, valamint szakmák. Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!” – írta posztban Nacsa Olivér. Könnyen lehet, hogy a történetnek itt még nincs vége és Pottyondi is megszólal majd a mea culpára.

A kommentelők is nekiestek Nacsának

Természetesen a hiúságában sértett nők egyből lehordták a humoristát, de sok férfi társa is kikelt Nacsa ellen. Az meglepő, hogy Pottyondi viszont a védelmébe vette őt.

A nagybetűs NŐ!

„A szerelmem, a társam, a támaszom, mindennek az értelme! Aki tudja, hogy nálam jobban senki nem tiszteli és szereti a nőket, aki nem ért félre szándékosan, aki nem akarja hergelni az embereket, mert pontosan tudja, hogy mennyire tisztelem, szeretem, felemelem. Akivel békében és a legnagyobb boldogságban élünk! Mert mindenki ilyen nőről álmodik.” – olvasható a bejegyzésében.

Nacsa a politikáról is beszélt

A rádióműsorban Nacsa kitért arra is, hogy szerint van még hova fejlődni a politikai kultúrának Magyarországon. Véleménye szerint, ha valaki humorista lévén politikai állásfoglalást tesz, azt rögtön megbélyegzik. Ő nyíltan vállalta jobboldaliságát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Facebook/Nacsa Olivér