Beálltak az autópályák Budapestre vezető szakaszain, hétfő reggel nagyon sok baleset történt a a fővárosban és környékén.

M3-as autópálya

Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Bag térségében a 36-os kilométernél több baleset is történt. Sávzárásra, és 6-7 kilométeres torlódásra kell számítani. Közel egy órát kell araszolni. Hatvan és Gödöllő között, a Tura – Valkó útvonalon érdemes kerülni, számolt be az Útinform.

M0-ás autóút

Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé, Szigetszentmiklós és Halásztelek között, a 17-es kilométernél két teherautó ütközött össze. Elfoglalják a külső sávot, mögöttük 8 km-en torlódott fel a forgalom, közel 1 órás a menetidő-növekedés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Baleset az M7-esen

Az M7-es autópályán, a főváros irányába, Törökbálint térségében a 13-as km-nél több személyautó ütközött össze. A forgalom csak a leálló sávon halad, 7-8 km-es és a torlódás 40-45 perces az időveszteség.

M5-ös autópálya

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse és Kecskemét között napközben több helyen is bontják a műszaki átjárókat. A 67-es és 74-es km közötti szakaszon mindkét irányban a belső sávot kerítik el a forgalom elől.

Két autó ütközött Budakalásznál

A 11-es főúton, Budapest felé a 13-as km-nél, Budakalász térségében egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A külső sávot foglalják el a sérült járművek, torlódik a forgalom, és a bevásárlóközpont felől is akadozik a besorolás. 

Baleset a 22. kerületben

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest 22. kerületében, az Angeli utcában. Az ütközés következtében az oszlop megdőlt, ezért a helyszínre riasztották az áramszolgáltató szakembereit is. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a helyszínre.

Gond van a MÁV-nál

A Rákosról Piliscsabára 7:33-kor indult 3230-as számú S76-os vonat a késése miatt Pilisvörösvárig közlekedik, Az utasok Pilisvörösvárról a 8:19-kor Esztergomba tovább induló G72-es vonattal utazhatnak tovább, Pilisvörösvár és Piliscsaba között minden megállóhelyen megáll.A Piliscsabáról Rákosra 8:37-kor Rákosra induló 3269-es számú S76-os vonat Pilisvörösvár–Rákos között közlekedik.

Baleset Tatán

Összeütközött két gépkocsi Tatán, a Fellner Jakab utca és a Balassi Bálint utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik jármű az oldalára borult. A tatabányai hivatásos és a kocsi önkéntes tűzoltók mellett a társhatóságok is a helyszínre érkeztek. Az egységek áramtalanítják az autókat.

Közművezetéket javítanak Tárnoknál

A 7-es főúton Tárnok átkelési szakaszán, a 24-es km-nél közművezetéket kötnek be. Félpályás korlátozásra kell számítani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.


 

Kiemelt kép: illusztráció