Árokba sodródott egy kisbusz az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető szakaszon. Az M0-áson is alakul a dugó.

Lesodródott az útról és a vízelvezető árokba hajtott egy kisbusz hétfő reggel az M3-as autópálya 55-ös kilométerszelvényénél, Hatvan térségében.

A baleset következtében egy ember beszorult a járműbe, akit a hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki és adtak át a mentőknek. Az egységek a tárhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

 A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. Az utinform.hu szerint 20 perccel is nőhet a menetidő.

A Facebookon az arra autózók azt írják, hogy már most körülbelül 5 kilométeres a sor, a helyszínenre 3 mentőkocsi érkezett.

Az M0-ás is kezd beállni

Torlódik a forgalom az M0-s autóút déli szakaszán is, az M1-es felé Halásztelek térségében, 25-30 perc is lehet a plusz menetidő, valamint az M3-as autópályán Bagnál és az M0-s csomóponttól befelé is telítettek a sávok az erős forgalom miatt.

Az M0-s autóúton az M5-ös felé vezető oldalon lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető lehajtó ágát aszfaltozás miatt. Kerülni Budapest felé kell az M7-esen, majd a 14-es törökbálinti csomópontban lehet visszafordulni a Székesfehérvár felé vezető oldalra.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24