Az M7-esen az M0-ás lehajtónál, Érdnél történt baleset, a középső és a külső sábvan törmelék van, a 11-esen pedig Szentendre felől érdemes hosszabb menetidővel számolni.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. január 19-én 17 óra 15 perc körül egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 17-es kilométerszelvényében, a főváros felé vezető oldalon.

A balesetben az elsődleges információk alapján egy ember megsérült, Érd térségében a főváros felé jelentős torlódás alakult ki.

A balesettel érintett járművek két forgalmi sávon akadályt képeznek, a járműforgalom a helyszínelés és a műszaki mentés idejére egy sávon haladhat – írja közleményében a rendőrség.

Baleset a 11-esen

Közben a 11-es úton is baleset történt, Szentendréről a főváros felé nagyobb torlódás alakult ki, egy autó az érokba hajtott és felborult. Hosszabb menetidővel számoljanak az arra autózók.

Karambol a Hűvösvölgyi úton is

Karambol a 2. kerületben is. 16 óra 50 perc körül két autó ütközött össze a Hűvösvölgyi út 91. szám előtt. A balesetben az elsődleges információk alapján az egyik jármű vezetője megsérült.

Kiemelt kép: A 11-es úton történt balesetről készült fotó – Forrás: Facebook/Balesetinfo