Erős a forgalom az agglomeráció útjain. Balesetek és terelések nehezítik a közlekedést. Csepel és Szigethalom közötti összekötőúton, a 2-es km-nél egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze.

A fél útpályát lezárták, mindkét irányból torlódás alakult ki, ami már visszahat az M0-s autóúton a Szigetszentmiklós csomópont forgalmára is, az M1-es autópálya felé! 20-25 perccel megnőtt a menetidő.

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a Velencei-tó térségében, az 51-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a belső sávban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Élénk a forgalom az M1-es autópályán, a zsámbéki és a tatabányai terelt szakaszon, az M3-as autópályán, Hatvan térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, az M5-ös autópályán, a főváros felé, az ócsai szakaszon, a 2-es főúton Dunakeszi és Vác térségében, valamint a 6-os főúton, Százhalombatta határában erős a járműmozgás.

Az M5-ös autópályán Budapest felé, Ócsa térségében,  a 32-es és a 25-ös km között felújítják a burkolatot.  A külső- és a leálló sávot lezárták, a forgalmat a belső sávba terelik. A terelésben lelassul a haladás.

Kiemelt kép: illusztráció